Augusztus 31., szombat. A vásárhelyiek közül már sokan a kora reggeli órákban úszkáltak, lubickoltak és pihentek, hogy egy élményekben teli nappal zárják a nyarat. Mind a kültéri, mind a fedett medencékben sokan tartózkodtak, volt, aki a melegebb vízre, míg akadt, aki a hideg sportmedencére voksolt.

Július 1 és augusztus 31 között a Rádió 7 tudósítói minden reggel a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodába látogattak, hogy hírt adjanak az ott történtekről. Elmondható, hogy mindig rengetegen töltötték idejüket a fürdőparadicsomban: gyerekek, felnőttek és idősek egyaránt. Ez mit sem bizonyít jobban, minthogy a strandon mindenki megtalálhatja a neki tetsző elfoglaltságot, a szaunától kezdve a jakuzziig számos szolgáltatás várja az érdeklődőket.

A nyár folyamán akadt néhány kiemelkedő alkalom is. Elég csak az öt Vásárhelyi Beachre gondolnunk, amikor a Rádió 7 munkatársai szórakoztatták a fürdőzőket. Ilyenkor az átlagosnál is többen kapcsolódtak ki a strandon, sőt, a június 22-ei Magyar Úszás Napján körülbelül háromezren csobbantak a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Antalóczy Péter, a Hód-Fürdő Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a tervek szerint jövőre is kitárja kapuit a Vásárhelyi Beach. Hozzátette, bővítik a fürdő szolgáltatásait, többek között egy infraszaunát és egy sókabint is kialakítanak.

Az évszaknak ugyan vége, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet a strandra látogatni, hiszen ősszel és télen is kellemes kikapcsolódást jelenthet, ha a fürdőbe látogatunk.

Megyeri József