Kos (márc.20. – ápr.19.)
Robbanékony hangulatban van, az önben munkáló feszültség óráról órára nő. Úgy érzi, hozzátartozói, főnökei, partnere szándékosan fékezik, bár valószínűbb, hogy nem tudnak azon a fordulatszámon pörögni, ahogy ön mostanában. Látványos kirohanások helyett élje bele magát helyzetükbe, így könnyebben találnak majd közös nevezőt, mint hinné.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Még ön is nehezen ismer magára: majd szétpattan a feszültségtől, azért még az élő fába is beleköt vagy mágnese a zűrös helyzeteknek. Ezek leginkább utazások, ügyintézés közben leselkednek önre, szomszédokkal, rokonokkal, ismerősökkel a semmiségek miatt is összecsattanhat. Legalább munkahelyén fogja vissza magát, hiszen kártékony ellenségeket szerezhet.

Ikrek (máj.21. – jún.20)
A tegnapi viszonylagos nyugalomnak nyoma sincs: baráti kapcsolatait újra feszültségek terhelik, szerelmével “se veled, se nélküled” játékot játszanak. Ne csodálkozzon, hogy az emberek többsége nehezen viseli csélcsapságát, inkább legyen tekintettel érzékenységükre. A meggondolatlanul kezelt pénzügyek is okozhatnak meglepetést: kiadásai helyett inkább bevételeit növelje.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Feszülten kezdődik a nap és még feszültebben folytatódik: ma nem csak ön, hanem főnökei, kollégái is hangulataik hatása alatt állnak. Bármennyire nehezére esik is, most jobban jár, ha szó nélkül elviseli szeszélyeiket. Párkapcsolatában is több lehet a súrlódás, de itt legalább a közös hobbik, tervek, spirituális tanulmányok egészséges megélési lehetőségeket is nyújtanak.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
A mai nap ismét úgy érzi, hogy kollégái, munkája taposómalma, hétköznapi tevékenységei letörik szárnyait. Mielőtt még újra összeveszne mindenkivel, aki él és mozog, mérlegelje tárgyilagosan: és vajon önben van annyi kitartás, realitásérzék, hogy megvalósítsa nagy álmait? Vajon nem kényelmessége, önbizalomhiánya miatt keres külső bűnbakokat?

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Párkapcsolata légkörét ismét bizalommal kapcsolatos kérdések teszik puskaporossá.  Egy átmeneti pénzügyi mélyrepülés, a hosszabb távú tervek összeegyeztetése a hobbikkal, szórakozás utáni vággyal szintén alapos fejtörést okozhat. Bármennyire összekuszálódnak is a dolgok, görcsöléssel csak ront a helyzeten. Engedje, hogy minden letisztuljon magától.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
A mai nap folyamán partnere, és általában a külvilág alaposan próbára teszik türelmét. Ön semmi mást nem akar, mint békét, nyugalmat, harmóniát, de mintha csupa ámokfutóval lenne körülvéve. Finoman szólva otthona sem a béke szigete: még a legtöbb nyugalmat munkájában, üzleti ügyei intézése közben talál. A sakkozás, rejtvényfejtés szintén elterelheti figyelmét.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Munkahelyén pattanásig feszül a hangulat: mielőtt még elveszíti önuralmát, vegye észre, titkos ellenségei direkt erre játszanak. Ebben a háborúban az fog veszíteni, aki először tüzel: tegye hát félre hiúságát, észre se vegye a provokációkat. Belső egyensúlyát jóga, meditáció, kreatív tevékenységek révén állíthatja vissza. A közeljövőben még sokszor próbára teszik majd türelmét.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Egy szerelmi kaland, egy túl jól sikerült nyárbúcsúztató buli újra a feje tetejére állíthatja életét, pedig még el sem csitultak a hullámok. Vállalkozásával, beruházásokkal, szerencsejátékkal kapcsolatban is hajlamosabb lehet a könnyelműségre, mint általában. Ahelyett, hogy feszegetné határait érezzen rá, hol vannak, mielőtt még a külvilág figyelmeztetné jelenlétükre.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Otthonában ismét minden a feje tetejére áll: lakásával, családtagjaival kapcsolatos váratlan fejlemények átstrukturálják időbeosztását, kihatnak szakmai teljesítményére is. Pedig ez az életterület különösen nagy figyelmet követel az elkövetkező majdnem egy évben: minden energiáját arra kell összpontosítania, hogy megtartsa a meglévő pozícióját.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Közvetlen környezetében ismét sistereg a légkör: bár ön látszólag nyugodt, kiegyensúlyozott, most szörnyen feszült és ez persze kihat kommunikációs stílusára, energetikai folyamataira is. Utazások, tárgyalások, levelezés közben minden éleselméjűségére, eredetiségére és szellemességére szüksége lesz ahhoz, hogy megoldja a kényes helyzeteket.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Bár egyébként sem gyakorlatiassága a legerősebb oldala, ma minden eddiginél messzebb kalandozhat a valóságtól. Pénzügyekben, párkapcsolati kérdésekben hagyhatja leginkább cserben realitásérzéke, ahogy a felfordulásokban játszott saját szerepét sem képes elég tárgyilagosan megítélni. Partnere nagy megértéssel kezeli a helyzetet: ne haragítsa meg csapodárságával!

Forrás: hirado.hu