Augusztus 17-én, szombaton, díjugrató napot rendeznek, ami 9 órakor veszi kezdetét. Ezzel párhuzamosan civil szervezetek, baráti társaságok főzőversenye indul, aminek eredményhirdetése ebéd utánra várható – mondta el a szervező. A délutáni programok között kutyaiskola bemutató, ugróköteles bemutató is lesz. Természetesen a sztárvendég sem maradhat el, 19 órától Bódi Guszi és a Fekete Szemek koncertjét élvezheti a közönség.

##audio:747##

Vasárnap a fogatoké lesz a főszerep Algyőn, ahol 9 órától a fogatok felvonulásával kezdődik a rendezvény – tudtuk meg Bakos Istvántól. Mint elmondta, a polgármester fogadja a fogatokat 10 órától, majd egy órával később már a versenyek indulnak. A kétfordulós verseny második felvonása 14 órától lesz Algyőn. A Lovasklub vezetője az eredményhirdetést 16 óra tájékára ígérte, amit a Sógorok fellépése követ.

Bakos István elmondta, az ország bármelyik részéről jöhetnek lovasok és fogatok, hiszen nem csak meghívásos versenyről van szó. A szervezők a gyerekekre is gondoltak, hiszen állatsimogatóval, népjátékokkal és kézművesfoglalkozásokkal is készültek.

Nagy Ágnes