Napi horoszkóp
2013. augusztus 9. péntek


Kos (márc.20. – ápr.19.)

Ezúttal valóban emberére talált: partnere ugyanannyira temperamentumos, mint ön. Társadalmi kapcsolatai építését, előbbre haladását családi ügyek hátráltatják. Bármennyire frusztrálóak is, ne hagyja, hogy eltérítsék úti céljától. Amennyiben alkotó foglalkozást űz, most különösen nagy kihívás megfelelő formát adni elképzeléseinek.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Ha a külvilágban falakba ütközik, a mai napot álmodozással töltheti, főleg ha képes levetíteni belső mozivásznán, hogyan fognak megvalósulni elképzelései. A környezetében levő konfliktusokat – elsősorban az anyagiak miatti véleménykülönbségeit – partnerével még mindig megpróbálja a szőnyeg alá söpörni. Bármennyire zaklatott is, valóban jobb, ha diplomatikus marad.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Nagyszerű szakmai, egzisztenciális lehetőségek adódnak, de családja nincs elragadtatva, hogy ismét házon kívül tölti az egész napot. A társasági élet is megannyi izgalmas, kreatív kibontakozási alkalmat tartogat: kár volna bármit is kihagyni ezekből a programokból. Ne is tegye: ha elég ügyesen zsonglőrözik, minden elvárásnak meg tud majd felelni.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Bár továbbra is remek esélyei vannak kreativitása kibontakoztatására, számos akadályt is le kell küzdenie. Ma még diplomatikus formában kell megverekednie: amennyiben mondjuk írásból él, többször is neki kell rugaszkodni ahhoz, hogy megfelelő formába öntse gondolatait. További kihívás lesz eladhatóvá tenni termékeit. Ne dőljön be az ígéreteknek.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Egyelőre még igyekszik visszafogni magát, de ön is tudja, képtelen huzamos ideig véka alá rejteni érzelmeit. Talán valóban nincs is más lehetősége, mint sort keríteni néhány kínos családi beszélgetésre, de mégis érdemes volna várnia néhány napig. Járjon nyitott szemmel a világban, mert magasröptű tervei fájdalmasan ütközhetnek a prózai valósággal.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Majd kiteszi a lelkét, hogy lecsillapítsa a kedélyeket, de, a munkahelyén inkább csak szőnyeg alá söprik a konfliktusokat. Eközben pedig, mint már lenni szokott, lelkileg is sérül. Talán könnyebben meg is betegedhet. Még kellemetlenebb, hogy immár szerelmi élete, baráti kapcsolatai is megszenvedik a feszültséget.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Partnerével élnek-halnak egymásért, egyszersmind folyamatosan marakodnak. Némi civódás ugyan felélénkíti a kapcsolatot, de önöket egyre jobban kimeríti a hullámvasutazás. Talán jobb lenne, ha közösen keresnének más izgalmakat. Ha a hálószoba kínálta lehetőségeket már kimerítették, még mindig beiratkozhatnának egy túlélő túrára.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Szinte végtelennek tűnő szakmai, munkahelyi konfliktusokba keveredik. Egyelőre, elsősorban anyagi szempontok miatt fogja magát vissza, de tudjuk, ön nem az a típus, aki hosszú ideig képes elviselni, ha méltóságába gázolnak vagy mozgásterét korlátozzák. Mostanában különösen azt viseli nehezen, hogy házassága is megsínyli a feszültséget.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Alig van dolog, ami jobban bosszantaná, mint amikor csip-csup ügyek hiúsítják meg nagyszabású terveit. A tények még mindig adó- és számla ügyek, lebukások, mások zűrös történetei, befektetésekkel kapcsolatos gondok formájában vághatják orrba. Most nem biztos, hogy jó ötlet jogi kiskapuk, befolyásos kapcsolatok után kutatni.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Még mindig elszánt küzdelmet vív a tényekkel. Ne alakítsa tovább Don Quijotét, inkább nézzen szembe valóságos szükségleteivel. Talán idejét se tudja, mikor adta át magát önfeledten az étkezés örömeinek vagy aludta ki magát alaposan. Ne érveljen azzal, hogy pillanatnyilag nem költhet étteremre: csapjanak egy hatalmas főzőcskét a barátaival.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Érzelmileg még mindig sebezhető állapotban van. Meglehet, tele van jó szándékkal, idealizmussal, de ellenfeleit csupán tényekkel vagy kiegyenlített számlákkal győzheti meg. A munkahelyi intrikák különösen sokat árthatnak, hiszen konkrét támadási felületeket hagyott magán. Ez most nem az a pillanat, amikor megmutathatja gyenge pontjait.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Még ön se tudja hová tenni viselkedését, hogy is várhatja, hogy mások megértsék. Egyszerre tüskés és bújós, vágyik magányra és társaságra, feloldódna és elkülönülne. Ha nem is könnyű, de minden fontos késztetését kiélheti. Mindenekelőtt azonban higgadjon le és mielőtt a barátait is felzaklatná szélsőségeivel, kezdje megvalósítani azt, amit a leginkább szeretne.

 

hirado.hu