A hódmezővásárhelyi Andrássy út 28 szám alatt található TIP-TOP Duriban folyamatosan frissítik az árukészletet. Az üzletben vállfákon találunk különböző divatos női, illetve férfi ruhadarabokat. A hetven nézetméteres helyiségben külön boxokban találhatók meg a gyermekruházatok, amelyek felsőre, nadrágra szét vannak válogatva, ezzel is megkönnyítve a kisgyermekes anyukák dolgát, akik így célirányosabban és hatékonyabban tudnak vásárolni.

A műsor vendége az újdonságokról is beszélt, hisz az elmúlt napokban érkeztek a duriba kiváló minőségű babakocsik is, amelyek két, illetve három funkciósak, így a kisgyermekes családok minden igényüknek megfelelő babakocsira is akadhatnak.

A beszélgetés alatt az is kiderült, hogy már nem csak külföldön, hanem itthon is nagy sikere van a durkálóknak, hisz az emberek szeretik az egyediséget. Urbán Ildikó azt is kifejtette: nagyon sok olyan ruha érkezik, amelyek még eredeti címkével rendelkeznek. A fehérneműk között is kedvünkre válogathatunk, nagyon jó minőségű melltartókat és alsóneműket is találhatunk.

 

Horváth Petra