A Japán autóipar egyik legnagyobb múltú cégeként, az ISUZU történelme 1916-ig nyúlik vissza – tudtuk meg Oláh Ferenctől. Mivel egy nagy múltú cégről van szó, ezért ez előrevetíti, hogy egy igen strapabíró és megbízható márkáról van szó – tette hozzá vendégünk.

Az Isuzu Magyarországon forgalmazott terméke a pick-upok kategóriájába tartozik – tudtuk meg Oláh Ferenctől, aki kifejtette, ez szimpla és dupla kabinos, illetve járógépes alváz változatban is elérhetőek. Több mint egy tonna teherbírása van a duplakabinos változatnak is, ami a strapabíróságot jellemzi, de mondhatnánk azt is, hogy akár 3 tonnát is képes elvontatni.

Az összkerék meghajtás miatt a terepen is jól vizsgázott az Isuzu. Oláh Ferenc példaként említette az emelkedési szöget, ami 55 fok, illetve az első terepszög 30 fok. A legtöbb embernek az Isuzu diesel motor jut az eszébe a márka hallatán. Nem véletlenül, hiszen egy kiváló motorról van szó.

A hazánkban kapható Isuzu D-max pick upja 2500 köbcentis, négyhengeres diesel motort rejt magába – mondta el Oláh Ferenc, aki hozzátette 163 lóerős, 400 Nm nyomatékkal rendelkezik, ami erőteljes menetdinamikára képes, annak ellenére, hogy a jármű két tonnás. Vendégünk kiemelte a fogyasztást, ami vegyes használatban 7,4 liter, ami igen jónak mondható, és az ára sem túl magas, hiszen 4 millió 890ezer forinttól már megkapható.

A C-mobilnál márkától függetlenül vállalják a gépjárművek műszaki vizsgáztatását, eredetiség vizsgálatát illetve szerelését is. Ha Ön is szeretné megvizsgáltatni autóját, akkor keresse a C-Mobil-t, Szegeden, a Kálvária sugárúton, a Vadasparkkal szemben. Érdeklődjön telefonon: 62/554-554-es számon.

 

Nagy Ágnes