A Kék Cégcsoport 2000. óta működik az országban, ennek több mint három éve tagja Lévainé Petkó Edit, a csoport Dél- alföldi régiójának vezetője, aki a műsorban elmondta, először a saját cége lépett be ebbe a csoportba, és amint látta, hogy ennek köszönhetően mennyit tud spórolni, munkatársnak is jelentkezett. A cégcsoport elsősorban kis-, közép és nagyvállalkozásokat tömörít, közel 3800 tagja van országszerte.

– A cégcsoport segít a vállalkozások költségeit lefaragni, méghozzá úgy, hogy 12 különböző területen kedvezményes díjakat tud biztosítani a tagjai számára – tudtuk meg Petkó Edittől.

A cégcsoport 12 szolgáltatóval áll kapcsolatban, van közöttük telefontársaság, bank, biztosító és olajipari cég is. Mint azt Lévainé Petkó Edittől megtudtuk, a leghangsúlyosabb terület a telefonszámlák területe, itt tudnak a csoportba belépő cégek a legtöbbet spórolni, de a cégcsoport tud segíteni az üzemanyag költségek, a különféle biztosítási díjak, az energia díjak csökkentésében, és új autóvásárlása esetén is. Újdonság a műholdas gépjárművédelem a szolgáltatási körben, amely kiváló lopás és illegális utak kiszűrésére. De a tagok kedvezményesen juthatnak irodaszerekhez is, és pályázatokat is olcsóbban írathatnak.

Molnár Gitta