– Nyolc éve tetoválok, Vásárhelyen már több helyen, legutóbb a Szent Antal utcán volt a szalonunk, amely ezúttal a végleges helyére került, valamint egy művészeti galériával is bővült – kezdte beszélgetésünket Jószai Tamás, a Tinti Tetováló Szalon és Galéria tulajdonosa. – Az első kiállítás egy tradicionális művészetet, az ikonfestészetet mutatja be az érdeklődőknek, amelyet a mai világban csak keveset ismernek. A terveim között szerepel, hogy azokkal a fiatalokkal is megismertetem ezt a művészeti ágat, akik egyébként nem érdeklődnek ez iránt. Édesapám évtizedek óta foglalkozik ikonfestészettel, elsőként az ő alkotásait, illetve egy-két beltéri plasztikát tekinthetünk meg – tette hozzá.

– Egy új, sokkal kényelmesebb és kultúráltabb helyen, folyamatosan bővülő mintaválasztékkal tudok hódolni a tetoválás szenvedélyének, a stúdió pedig kifejezetten az egyedi tetoválásokra specializálódik – folytatta Jószai Tamás.

A Rádió 7  Női magazinjában kedden 13.15-től Jószai Tamás és édesapja, Jószai Sándor ikonfestő és szobrászművész lesznek a vendégeink.

Megyeri József