1995-ben alapította az azóta nagy hagyományokkal rendelkező céget néhai férje, Török György. Szegeden, a Dorozsmai úti ipari parkban működő telephely szakmai, személyi és tárgyi feltételek szempontjából a legjobbat nyújtja, gépparkjuk teljesen felújított.

Vásárhelyen korábban is dolgoztak közszolgáltatóként, ám az idén ismét sikerült elnyerni e kitüntető megbízatást, ezt pedig gyors, szakszerű és elérhető árú szolgáltatással igyekeznek meghálálni – tudtuk meg dr. Törökné Szántó Katalintól.A cég tulajdonosa elmondta, elsősorban Szegeden és Hódmezővásárhelyen dolgoznak, de természetesen a környező településekre is ellátogatnak megrendelésre. Mint megtudtuk, nagy cégekkel is kapcsolatban állnak, így az M5-ös és M43-as autópályával, valamint Makón több céggel.

A Woma Kft kis cég, 8 szakképzett munkatárssal dolgozik együtt, akik 8 gépjárművel látják el az igényeket. Dr. Törökné Szántó Katalin hangsúlyozta folyamatosan bővítenek, ezért az utóbbi időszakban három új gépjárművet vásároltak, de új beruházást is terveznek, melyhez a pályázatot már benyújtották telephely fejlesztésre.

Dr. Törökné Szántó Katalin hangsúlyozta, elsődleges céljuk, hogy a megrendelők elégedettek legyenek, ezért a rugalmasságot és a percízitást helyezik az előtérbe. A cég tulajdonosa reményét fejezte ki, hogy a hódmezővásárhelyiek elégedettek a munkájukkal, kifejtette, hogy Mártélyra is hívják őket, valamint ha Mindszenten van rá igény, akkor nyitottak arra, hogy elvégezzék a település tisztasági szolgáltatást.

Telefonos ügyfélszolgálatukon a 62/499-994-es vagy sürgős esetben a 20/98-101-30-as telefonszámon állnak a megbízók rendelkezésére. A vásárhelyi közszolgáltatást egységes tarifán 3.930 forintos áron végzik. Mindszenten a lakossági szennyvízszállítás: 4200.-Ft/m3 bruttó összeg, nincs kiszállásidíj, és egyéb költsége sem.

Nagy Ágnes