Kedves Kos!

A szombat ideális alkalom a sportolás elkezdésére. A Kosok ma könnyedén válthatnak életmódot. Érdemes is ezzel foglalkoznod, hiszen régóta gondolkozol azon, hogy mit kellene változtatnod az életedben. Ha ma dolgozol, akkor ne vállald túl magadat!

Kedves Bika!

A győztes mindent visz, és te akarsz a győztes lenni! Persze ezzel elég sok embert megbánthatsz, hiszen a környezetedben sokan vannak, akik nem tudnak veszíteni. A szombat jó alkalom arra, hogy olyan megoldást dolgozz ki, amitől mindannyian győztesek lesztek.

Kedves Ikrek!

Nosztalgikus hangulatba kerülnek az Ikrek szombaton. Most a gyerekkorod ízeit, illatait, élményeit keresed, és ezeket akarod újra felidézni. Mutasd meg a párodnak, hogy milyen voltál akkoriban, mert ez segíteni fog nektek abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

Kedves Rák!

Mutasd azt a külvilágnak, hogy határozott vagy, és pontos elképzeléseid vannak az életedről. Így megúszhatsz egy csomó kellemetlen beszélgetést. Hidd el, ezek a beszélgetések nem segítenének abban, hogy mihez kezdj magaddal, de rengeteg energiádat szívnák le.

Kedves Oroszlán!

Lazíts, engedd el magad, és merd szabadjára engedni a benned lakó Oroszlánt. Nos, ez az Oroszlán ezúttal nem bömböl, nem indul vadászni, és még csak nem is harcias. Ez az Oroszlán a lustálkodást választja, és a legszívesebben egész szombaton heverészne a napon.

Kedves Szűz!

A Szüzek a szabadban érzik a legjobban magukat szombaton. Újra itt a jó idő, amit kihasználhatsz azzal, ha kirándulni mész, vagy kertészkedsz. Ha csak egy balkonod van, most azt is teleültetheted. A hétvége megfelelő a növények átültetéséhez és a palántázáshoz is.

Kedves Mérleg!

Ma mindenki veled akar beszélgetni. Szerencsére te is csacsogós hangulatban vagy, de arra azért érdemes figyelned, nehogy meggondolatlanságokat mondj! Próbáld észben tartani, hogy nem kell minden idegennek azonnal elmesélned a teljes élettörténetedet!

Kedves Skorpió!

Vége a nehéz napoknak, és kezdődik a hétvége. Ideje lenne szétválasztanod a munkát és a magánéletet. Ma ne dolgozz otthon, és csak a háziasszonyi teendőiddel foglalkozz. Délután pedig a pároddal menjetek el vásárolgatni, hiszen most ő is nyitott egy kis pénzköltésre.

Kedves Nyilas!

Szóljon a szombat a családról! A Nyilasok ma könnyedén összefoghatják a családot. Pontosan tudod, hogy kinek mit kell mondanod, kivel milyen programot kell csinálnod. A szombat arra is alkalmas, hogy hidat építs az ellentétes álláspontok között, és kibékítsd a haragosokat.

Kedves Bak!

Nevetésre és szórakozásra vágynak a Bakok. Ma este meg is kaphatod mindezt. Ülj be egy moziba egy olyan vígjátékra, amit régóta szeretnél már megnézni! Vidd magaddal a szerelmedet, a gyerekeket pedig bízzátok a nagyszülőkre, hogy csaphassatok egy görbe estét!

Kedves Vízöntő!

Nem kellene túlgondolkodnod a dolgokat szombaton. Talán túl sok szabadidőd van, és azért tudsz ennyit agyalni? Ne csak a kezedet kösd le a házimunkával, de az agyadnak is találj feladatot! Számba vehetnéd például, hogy mi mindenért vagy hálás az életedben.

Kedves Halak!

Álmoskásan indul a szombat, mégis nagyon jó hangulatban vagy egész nap. Most boldogság, harmónia, béke vesz körül, és ezt mások is megérzik. Az ismerősök és az ismeretlenek is szívesen töltik veled az idejüket, hiszen annyira jó a kisugárzásod ma.

Forrás: nlcafe