Koszorúzási felhívás

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata felhívja a politikai, civil szervezetek, egyházak és intézmények figyelmét, hogy az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc tiszteletére rendezett városi ünnepségen való koszorúzási szándékukat előre jelezzék a Polgármesteri Hivatal 530-158-as telefonszámán. A Petőfi-szobornál a résztvevők a megemlékezés virágát helyezik el, míg a Kossuth-téren a koszorúzás menete a korábbiak szerint történik meghatározott sorrendben. A Kossuth téren a koszorúkat minden szervezet saját maga helyezi el az emlékműnél.

A koszorúkat kérjük március 15-én 9.00 órára a helyszínre szállítani.

 

Forgalomkorlátozás

Hódmezõvásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy 2013. március 15-én, a 1848-as forradalom és szabadságharc tiszteletére megrendezett városi megemlékezés és koszorúzás ideje alatt az alábbi helyszíneken forgalomkorlátozás lép életbe: az Andrássy úton végig a Dr. Rapcsák András út és Kaszap utca közötti részen 10.00-tól- 10.30-ig. 47. számú főút a Kálvin tér és Kaszap utca között 09.30 és 11.00 óra között.

Az autóbuszok a fenti időpontban a Hódtó utca (helyi közút) – Bajcsy Zsilinszky Endre utca útvonalon közlekednek. Kérjük a lakosság megértését és a korlátozás betartását.

 

Lobogózási felhívás

Tisztelettel felhívom a város polgárainak, az ingatlanok tulajdonosainak, kezelőinek figyelmét, hogy a 19/2002. (06.14.) Kgy rendelet értelmében március 15-e, az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc méltó megünneplése érdekében a lakóépületeket, a középületeket, intézményeket és egyéb épületeket március 15-én 8 órától az ünnepet követő reggel 8 óráig lobogózzák fel nemzeti színű, és/vagy városi zászlóval.

 

Dr. Korsós Ágnes

címzetes főjegyzõ