Telephely címe:         6800 Hódmezővásárhely, Kutasi út 69.

Székhely: 4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.

Veszélyes tevékenység leírása: A KITE Zrt. Hódmezővásárhelyi raktárának rendeltetése alapvetően vegyi- és agrokémiai anyagok tárolása, ki – és beszállítása. A veszélyes anyag raktár különféle növényvédő szerek és műtrágyák raktározását végzi. A tárolt veszélyes anyagok mennyiségei időszakonként meghaladhatják a 219/2011. (X. 2.) Kormányrendelet 1. számú mellékletében meghatározott alsó küszöbérték mennyiségeket, de nem lépik át a felső küszöbértéket. A veszélyes anyag raktárban a növényvédő szerek zárt csomagolású tárolása zajlik.

A biztonsági elemzés megtekinthető: Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város honlapján (www.hodmezovasarhely.hu) valamint munkanapokon a Polgármesteri Hivatal Városi Irodaház Kossuth tér 2. II. emeleti  irodahelyiségében. Személyes megtekintés időpontját kérjük szíveskedjenek előzetesen a 62/530-100 telefonszámon jelezni.

A biztonsági elemzéssel kapcsolatosan a település jegyzőjénél írásbeli észrevételeket lehet tenni 2013. március 19-ig. A felmerült kérdéseket, véleményeket Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal címére (6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.) Dr. Korsós Ágnes Címzetes Főjegyző részére lehet eljuttatni.

A biztonsági elemzésben foglaltakkal kapcsolatban Dr. Havasi Katalin és Fekete Ferenc települési képviselők közmeghallgatást tartanak a Hódmezővásárhely Jókai u. 60 szám alatti „Csúcsi” Olvasókörben 2013. március 20 -án  17 órakor.

 

Almási István

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város

Polgármestere