A téli időjárás viszontagságai gépjárművünket is megviseli – tudtuk meg Bagaméri Attilától, aki elmondta, a karosszéria, az akkumulátor, a gumiabroncs és az elektronika is meghibásodhat. Vendégünk kiemelte, ha tartósan 7 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, akkor érdemes a téli gumikat lecserélni nyárira, ezzel együtt fontos leellenőrizni a futóműveket is, hiszen a kátyúk miatt olyan meghibásodások is keletkezhetnek, amit a tulajdonosok nem is érzékelnek.

Hiába állt a garázsban egész télen az autónk, a rágcsálók ott is kárt okozhatnak benne. Elrágott vezetékek, gumicsövek olyan károkat okozhatnak, amivel csak induláskor szembesülhetnek a tulajdonosok. A tavaszi nagytakarítást a gépjárműveken is el kell végezni – emelte ki Bagaméri Attila, majd hozzátette, ilyenkor a klímákra is külön nagy gondot kell fordítani. Ha azonban szakemberre bízná ezt a feladatot, akkor keresse a H-Maxx Kft.-t, ahol a tavaszi gyors átvizsgálás során, már fél óra alatt felkészíthetjük járművünket a kikeletre.

Egy – egy utazás során azonban nem vihetünk magunkkal mindig autószerelőt. Bagaméri Attila elmondta, hogy a H-Maxx Kft éjjel – nappal hívható autómentő szolgáltatással várja az ügyfeleit. A H-Maxx Kft megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Kinizsi utca 10 szám alatt, ahol hétfőtől péntekig 8 órától 17 óráig várják az ügyfeleket. Az autómentés segélyhívószáma, ami éjjel – nappal hívható: 06-30/ 611-22-26

Nagy Ágnes