Negyedik alkalommal rendezte meg Jótékonysági Bálját a mindszenti kulturális központban a Törptanya Családi Napközi. A bál már hagyományosan egybeforr a Városi Karnevállal, ami idén sem volt másképp. Délután a gyerekek szebbnél-szebb jelmezekben álltak színpadra a farsangon, ahol Dél-Amerikába utaztunk.

A 19 órára meghirdetett bálon sem maradtunk a határon belül, hiszen a Bukfenc Ovi-Suli fiataljainak produkciója Dél-Afrikába és Hawaira repített el minket. Az ovi-suli gyerkőcei akrobatikus táncjátékkal léptek színpadra. A készülődés nagy volt, ugyanis már öt hete keményen edzettek, próbáltak a nagy napra Zsoldosné Sebők Katalin és Párkányi László tanítványai.

A sok-sok fáradtsággal járó munkát aztán a közönség vastapssal köszönte meg a gyerekeknek és edzőiknek. A jutalmazás sem maradt el a két tréner részéről, hiszen minden fellépő egy-egy tábla csokit kapott, de a gyerekek és szüleik sem feledkeztek meg a két pedagógusról.

„Soha nem látott létszámú vendégsereg szeretett volna együtt lenni velünk, ezen az estén” – kezdte köszöntőjét Zsoldosné Sebők Katalin, akinek szavait alátámasztják a helyszínen készült fotók is, hiszen a kulturális központ nagyterme színültig telt ezen az estén, sőt voltak, akik már csak az aulában tudtak helyet foglalni, de természetesen ők sem maradtak le semmi jóról…

– Az elmúlt év bevételét közlekedési eszközökre és fejlesztőjátékokra költöttük, melyet az idén is szeretnénk tovább bővíteni – szögezte le Zsoldosné Sebők Katalin.

Antal Sándor