Kedves Kos!

Szombaton végre mindenki hallgat rád, és te kiélvezheted, hogy te vagy a főnök. Ma a családodnak szüksége lesz az útmutatásodra és a tetteidre ahhoz, hogy megoldjanak egy helyzetet. Még akkor is te leszel az, aki felfedezed a megoldást, ha egyébként nem téged tekintenek családfőnek. Nem érdemes a háttérbe húzódnod szombaton, mert ez úgysem sikerülhet.

Kedves Bika!

Őrizd meg a mosolyodat és a derűdet szombaton! Ma sokan dolgoznak azért, hogy jókedvű legyen a napod. A gyerekeid például mindent megtesznek azért, hogy megnevettessenek. A pároddal már kicsit más lesz a helyzet, a szüleid és a párod szülei pedig könnyedén felbosszanthatnak. Ne hagyd, hogy a hétvége örömét és jókedvűségét elvegyék tőled!

Kedves Ikrek!

Tedd le az összes munkahelyi feszültséget, hidd el, hétfőig ráér minden munkaügy. Szombaton teremtsd meg a saját nyugalmadat és lelki békédet. A mai nap kicsit befelé figyelősebb, kicsit elcsendesedősebb az Ikrek számára. Még az is lehet, hogy kedvtelve nézed a havat a meleg szobából. Ma egy spirituális könyv vagy spirituális témájú film feldobná a hangulatodat.

Kedves Rák!

Itt az ideje a páros programoknak. Ma a pároddal felfedezhettek közös hobbikat és közös elfoglaltságokat. A szingli Rákoknak sem érdemes egyedül maradniuk szombaton: egy barátnőddel, a testvéreddel vagy az unokatestvéreiddel csinálj közös programot ma. Szombaton tele vagy ötletekkel, ezért ne várj arra, hogy más szervezi meg a közös időtöltést!

Kedves Oroszlán!

Szerencsés nap a szombat. Ma rád figyel a szerencse csillaga, igaz, azt várja tőled, hogy megdolgozz a szerencsédért. Vegyél egy sorsjegyet, vagy nevezz be egy kuponos játékba, a lényeg, hogy megadd a lehetőséget arra, hogy nyerj valamit. Ha így teszel, akkor szombaton a legváratlanabb helyekről kaphatsz ajándékokat, jutalmakat és nyereményeket.

Kedves Szűz!

Irányítsd a figyelmedet a neked fontos dolgokra szombaton. Lehet, hogy azt hiszed, mindig ezt teszed, de valójában a figyelmed ma könnyen elkalandozhat. Ráadásul csupa olyasmi foglalkoztat, amire felesleges gondolatokat pazarolnod. Ma olyan munkahelyi, egészségügyi és családi helyzetek foglalkoztatnak, amelyeken nem tudsz változtatni. Érdemes lenne ezek helyett a szeretteidre koncentrálnod.

 

 

Kedves Mérleg!

A szombat igazán nőies nap lesz a Mérlegek számára. Ma olyan magától értetődően használod a női megérzéseket, hogy minden férfit megijesztesz a környezetedben. Elég lesz egy-egy fél mondatot elkapnod ahhoz, hogy teljes sztorikra ráérezz, és elég lesz ránézned bárkire ahhoz, hogy meg tudd mondani, mit akar eltitkolni előled. Félelmetes képesség, valóban.

Kedves Skorpió!

A kicsattanó jókedvedet szeretnéd átadni valakinek. Találsz is ehhez alanyt a környezetedben. A családtagjaidat, a szomszédokat és az ismerősöket próbálod felvidítani több-kevesebb sikerrel. Ahhoz, hogy eredményesebben add át a jókedvedet, előbb érdemes megvizsgálnod, hogy mások miért nem látják ma az élet szép oldalait, és neked hogyan sikerült a nehézségek ellenére meglátnod ezeket.

Kedves Nyilas!

Ma érzelmi alapon működsz. Mindenben azt teszed, amit az érzelmeid diktálnak, és mindenben azt tekinted a legjobb megoldásnak, amit a szíved súg. Ez a hozzáállásod nem mindenkinek fog tetszeni a környezetedben. Ma sokan várnak tőled észérveket és ésszerű döntéseket. Ezekre azonban várniuk kell még néhány napot.

Kedves Bak!

Félreértések tarkítják a szombatodat. Az pedig csakis nézőpont kérdése lesz, hogy ezek a félreértések nehezítik-e a napot, vagy épp ellenkezőleg: feldobják a hangulatodat. Engedd el a precizitás iránti vágyadat és a tökéletesre való törekvésedet. Ha megengeded a környezetednek, hogy egy kicsit tökéletlenek legyenek, akkor a félreértések sem fognak zavarni ma.

Kedves Vízöntő!

Siettetnéd a tavaszt, és megkérnéd Holle anyót, hogy most már máshol rázza a dunyháit. Ha ezt nem is teheted meg, azért a lakásodba varázsolhatsz tavaszt: cseréld ki a textileket tavaszi színűekre, tegyél ki a kikeletet idéző dekorációt, és vegyél néhány hagymás tavaszi növényt a virágosnál. Ha pedig ez sem elég, akkor irány a piac: a friss zöldségek is segítenek tavaszi hangulatba jönnöd ma.

Kedves Halak!

Ma rád hárulhat a programszervezés feladata. Persze van valaki a családban, aki nálad sokkal jobban szeretne irányítani szombaton, de valamiért semmilyen terve nem jön össze. Érdemes úgy terelgetned az eseményeket, hogy ő azt higgye, mindenben ő döntött. Ha pedig megunod a szürke eminenciás szerepét, akkor egy jó könyvvel ülj le a kedvenc fotelodba.

 

Forrás: Nlcafe