1995-ben alapította az azóta nagy hagyományokkal rendelkező céget néhai férje, Török György. Szegeden, a Dorozsmai úti ipari parkban működő telephely szakmai, személyi és tárgyi feltételek szempontjából a legjobbat nyújtja, gépparkjuk teljesen felújított.

A teljesen felújított gépparkjuk négy hatalmas, nagy kapacitású, 15 tonnás MAN és Mercedes járműből áll, amelyekkel nemcsak a fő működési terület, azaz Csongrád megye lakosságát és közületeit, de távolabbi területek kiszolgálását is végzik. Érdekességként elmondta a cégtulajdonos, hogy például Temesváron is végeztek már csatornatisztítást.

Vásárhelyen korábban is dolgoztak közszolgáltatóként, ám az idén ismét sikerült elnyerni e kitüntető megbízatást, ezt pedig gyors, szakszerű és elérhető árú szolgáltatással igyekeznek meghálálni – vallotta dr. Törökné Szántó Katalin.

Telefonos ügyfélszolgálatukon a 62/499-994-es vagy sürgős esetben a 20/98-101-30-as telefonszámon állnak a megbízók rendelkezésére. A vásárhelyi közszolgáltatást egységes tarifán 3.930 forintos áron végzik, de várják bizalommal a megkereséseket más településekről is.