Nem kell nagy ajándékokra költeni, elég, ha egy új frizura, szép köröm és puha bőrrel lepjük meg kedvesünket, hiszen a férfiak és a nők is szeretik, ha ápolt a párjuk – hangzott el a rádió 7 Női Magazinjában. Bátran merjünk változtatni – javasolta Martonné Nagy Csilla, aki hozzátette, nem kell feltétlenül a divatot követni, olyan frizuránk legyen, amit szeretünk és jól is áll. Bátran kérjük ki a szakember javaslatát.

Martonné Nagy Csilla elmondta, hogy a Napsugár Haj – Körömstúdió és Kozmetikában Nagy Dorina, kozmetikussal, Ördögh Márta, kéz-és lábápoló, műkörömépítővel folyamatosan képzéseken vesznek részt, ahol az aktuális divatot, az újdonságokat sajátítják el, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat tudjanak nyújtani vendégeiknek. Az idei tavasz slágere a félhosszú haj lesz – tudtuk meg vendégünktől, aki elmondta, hogy az elől tépettebb és a hátul hosszabb fazon fog dominálni.

Újdonság, hogy a Napsugár Haj – Körömstúdió és Kozmetikában nem csak a frizurája és körme lehet tökéletes, de akár kipróbálhatja a 3D-s szempillát is, amivel igazán igéző lehet tekintetünk. A közelgő Valentin – nap alkalmából külön, illetve február hónapban is akciókkal várják a vendégeket, melyről bővebb információt a Napsugár Haj – Körömstúdió és Kozmetikában kérhetnek.

A Napsugár Haj- és Körömstúdió megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Petőfi utca 27. szám alatt, a Tánciskola udvarában. Martonné Nagy Csillához a 30/2153385-ös telefonszámon, Ördögh Márta, kéz-és lábápoló, műkörömépítőhöz a 30/4926189-es és Nagy Dorina kozmetikushoz pedig a 30/9073252-es számon jelentkezhetnek be.

Nagy Ágnes