Kedves Kos!

Nagy lendülettel veted bele magadat a hétvégébe. Minden bizonnyal a heted egyik legjobb  és legszebb napja lesz a szombat. Ma könnyedén érsz el eredményeket olyan témákban, amelyekben egész héten tehetetlennek érezted magadat. Szombaton arra is lesz időd, amire eddig nem volt, és azt is szívesen megteszed, ami elől sokáig menekültél.

 

Kedves Bika!

Nézd át a lakás télisítését. Könnyen találhatsz olyan ajtót vagy ablakot, amin besüvít a huzat, a meleg pedig könnyedén elszökik. Ha ezt ellenőrizted, nézd meg a csapokat, és egyéb szerelvényeket, mert ezek között csöpögősöket találhatsz. A szombat alkalmas arra, hogy biztonságosabbá tedd a lakásodat és csökkentsd a rezsiszámlát azzal, hogy kiküszöbölöd ezeket az apróságokat.

 

Kedves Ikrek!

Szombaton olyan energikus vagy, hogy alig győzik veled a lépést a többiek. Ma használd ki a hétvége frissítő, örömteli energiáit, és menj el egy kicsit sportolni. Sportolás közben végigveheted, hogy mi mindenre használhatod ezt a friss lendületet. Megnézheted, hogy milyen életterületeken van szükséged erre a friss energiára igazán.

 

Kedves Rák!

Igazi diplomatának bizonyulsz szombaton. Ma könnyen kötsz kompromisszumot és könnyedén békítesz ki egymással haragban lévő feleket. Ezt a békítő képességedet a saját életedben, a saját kapcsolataidban is be kellene vetned. Valakivel közel álltok ahhoz, hogy kirobbanjon köztetek egy igazán nagy veszekedés, és ezt érdemes lenne megelőznöd, mielőtt visszafordíthatatlan lesz a helyzet.

 

Kedves Oroszlán!

Szombaton úgy érezheted, hogy tiéd a világ. Megszűnnek az akadályok, és mindenki lesi az Oroszlánok kívánságait. Ma valódi királynőnek (vagy királynak) érezheted magadat, és nem kell azzal törődnöd, hogy ki mit gondol a tetteidről. Minden családtagod támogatja ugyanis a mai terveidet, és mindannyian azon lesznek, hogy sikerüljön kivitelezned őket.

 

Kedves Szűz!

Ma hajlamos vagy túlzásokba esni, bármiről is legyen szó. Túl sok alkoholt vagy kávét éppúgy ihatsz, mint ahogy a csokoládéfogyasztásod is megnőhet. Az sem kizárt, hogy a munkába feledkezel bele, (hiába van szombat?!), és az is lehet, hogy a tanulásba temetkezel. Bármibe is merülsz el teljesen, vigyázz arra, hogy elég időd legyen a szeretteidre is ma.

Kedves Mérleg!

Nincs értelme a múltba merülnöd, és azon merengened, hogy mit rontottál el. Attól, ha tudod, hogy mit rontottál el, még semmi sem lesz jobb, nem igaz? Inkább fogalmazd meg így a kérdést: mit javíthatnék meg? Mit kellene tennem, hogy minden jól működjön, és a számomra legmegfelelőbb irányban haladjon?

 

 

Kedves Skorpió!

Ma mindent élvezel, amiben van lendület, és amiben van szépség. Tulajdonképpen ez a két kulcsszavad van szombatra, és ezeket annyiféleképp kombinálod, ahogyan csak tudod. Ma érdemes arra szánnod egy kis időt, hogy foglalkozz a saját külsőddel, és akár arra is, hogy elkészíts magadnak valamilyen natúr kozmetikumot.

 

Kedves Nyilas!

Szombaton a gyerekeid csalják az arcodra a legtöbb mosolyt. Ma sok Nyilas dönt úgy, hogy vállal még egy gyereket, és sok Nyilas kezét kérhetik meg, hiszen a csillagok szerint a jegy szülöttei a családalapítással foglalkoznak ma a leginkább. Érdemes lehet ma arról beszélgetni a szerelmeddel, hogy milyen lehetőségeitek vannak arra, hogy még jobb életet teremtsetek a családotoknak.

 

Kedves Bak!

Eleged van a középszerű dolgokból, és szombaton valami igazán nagyra és szokatlanra vágysz. Ma a legszívesebben forradalmat csinálnál, de ha erre nincs is lehetőséged, azért szép számmal tudsz majd változtatni a dolgokon. Itt az ideje, hogy átgondold, mi minden van az életedben, amit tavasztól vagy a nyártól máshogyan szeretnél csinálni.

 

Kedves Vízöntő!

A legszívesebben azzal töltenéd a szombatot, hogy kihevered a heti melót, és az azzal járó feszültségeket. A délelőttöt akár az ágyban is tölthetnéd, de a gyerekeid már korán fent lesznek (bezzeg, ha iskolába kell menni, nem megy a felkelés). Apropó gyerekek: készülj fel rá, hogy a kicsik ma tele lesznek kérdésekkel és nem fogják beérni kamu válaszokkal. Nekik ma mindent pontosan el kell magyaráznod.

 

Kedves Halak!

Az egész napod a szerelemről és az álmodozásról szól. Ma romantikus hangulatban vagy, és a legszívesebben egész nap a szerelmeddel beszélgetnél. Érdemes szombaton nyíltan és őszintén vallanod az érzelmeidről, és átgondolnod, hogy a magánéletedben mit szeretnél, mire vágysz. Ma ugyanis nagyobb a teremtőerőd még a szokásosnál is.