Hosszabb hajból a konty a legelegánsabb a szakember szerint. Kontyok tekintetében a 2013-as évben a divat, hogy a homlokot minél jobban takarjuk el. Azonban a lazább és a hagyományosabb „költemények” is divatosak. Népszerű, hogy a kontyokat fonásokkal teszik különlegessé.

Ha rövid a hajunk, akkor is tudnunk alkalmi frizurát csináltatni. Póthaj segítségével pár órán belül akár kontyunk is lehet. Ha ezt nem szeretnénk, akkor díszekkel, például kövekkel vagy virággal dobhatjuk fel.

Nagyon fontos az összhang, a hajunknak a sminkünkkel és a ruhánkkal is kell harmonizálnia. Ne válasszunk olyan hajat amely viselésekor nem érezzük jól magunkat, vagy olyat sem, amely nem lesz tartós. Ha valakinek göndörítés után gyorsan kiegyenesedik a haja, akkor célszerű elkerülni az ilyen frizurákat.

Nemcsak a nőknek kell készülniük. A férfiak általában rövidre vágatják a hajukat. A fodrász szerint a rövid haj helyett ők is maradhatnak a hosszabbnál, azt is lehet például kivasalni, így már más lesz a frizura.

A SzépségPont Hódmezővásárhelyen, az Andrássy utca 23. szám alatt található, bejárat a Lánc utca felől. Kovács Lajoshoz telefonon a 30/5954187-es számon fog bejelentkezni.

Kodácz Csengele