2012. szeptember 30. és 2012. november 17. a hódmezővásárhelyi kézilabda klub első teljes szezonjában már két tornagyőzelmet ünnepelhetett. Szombaton esély nyílik egy újabb szép siker elérésére, ám nem ígérkezik könnyű feladatnak. Amennyiben az időjárási körülmények nem nehezítek meg a csapat elutazását, akkor a zsombói kupán sorrendben a Szentes, a Zsombó és a Tompa együttese ellen mérkőzhet meg a Koczka csapat. A szombati összecsapások az Erima Országos Kézilabda Gyermekbajnokságra való felkészülés egyik fontos állomása. A vásárhelyiek különböző erősségű együttesek ellen mérhetik össze a tudásukat.

A négycsapatos tornán (melyből 3 Erima induló), a legnehezebb mérkőzésüknek a Szentes elleni rangadó várható, rendkívül kiélezett csatát hozhat. Két hete Orosházán már „barátságos keretek között” megmérkőztek egymással, most tétmérkőzésen dönthetnek akár az első helyezésről. A hazaiak elleni mérkőzés sem várható könnyűnek, mert bár a mérleg ellenük szinte kiváló, hazai pályán mindig veszélyesek. A tompai együttes ellen még nem mérkőztek meg a Kézisulisok, várhatóan azért a most alakuló csapat nem okoz gondot a Baranyi, Rákos vezérlésű együttesnek.

Különlegességgel készül szombat délelőttre az egyesület, ugyanis a www.koczkakezisuli.com oldalon élő közvetítéssel jelentkezik a helyszínről. A csapat iránt érdeklődők a mérkőzések lefújása után egyből értesülhetnek az eredményekről, tudnivalókról.

www.koczkakezisuli.com – Koczka Kézisuli Sajtócsapata