Decemberben hirdettünk egy akciót, hogy aki behozza használt ruháját, az kedvezménnyel vásárolhat. Az összegyűlt ruhákat most adjuk át az ÁGOTA alapítványnak. A cél, hogy örömet okozzunk azoknak a gyerekeknek, akik nem tehetik meg maguknak, hogy ruhákat vásároljanak – nyilatkozta Kosahuba Tamás, a Famous márka magyarországi forgalmazója. Ganxsta Zolee pedig ezen a napon 14 órától este 20 óráig fogadta a vevőket, és segített nekik megfelelő ruhákat vásárolni. A legfontosabb, hogy jó hangulatot teremtett, és mindenki jól érezte magát.

Örömmel vállaltam el ezt a felkérést, úgysem voltam még pultos, úgyhogy ezt is ki kellett próbáljam – mondta Ganxta Zoltán, aki abba is beavatott, hogy a jól ismert „Először a munka, aztán a szórakozás” elvet követik, ugyanis az est folyamán egy kisebb bulit szerveznek.

Megyeri József

Estefelé aztán Zoli a Rádió 7 stúdióját is felkereste. Egy pár poénos azonosítót, szignálnak és reklámnak való szöveget mondott, persze dőlt belőle a hülyeség. Közben nem álhatta meg, hogy ne fotózkodjon a mi Rékánkkal, akinek párja nagy Ganxsta rajongó.