A december végi sportnap megnyitóján részt vett a város polgármestere Zsótér Károly is. Gyarmati Mihály, elnök köszöntőjében hangsúlyozta: a nap célja a gyerekek önfeledt játéka az anyukák és apukák részvételével, valamint a család együttléte és egymás megismerése.

A program kissé eltért a korábbi szokásoktól, hiszen meglepetésként Zsótér Timi fitness edző tartott mindenki számára egy átmozgató bemelegítést. Ezek után a főszereplő minden sporteseményen a futball volt. Az ovisok 2X10 perces játéka után az eredmény döntetlen lett.

A családi tusa nagy izgalmakat váltott ki, ahol 23 család háromfős csapatokkal vett részt. A versenyt a Barna család nyerte meg a Mihály és a Tatár „team” előtt.

A csarnok mindeközben hangosabbá vált. Pályára léptek a csapat 9, 11, 14 és 16 éves labdarúgói is, de foci csukát húztak az anyukák, apukák és természetesen az edzők is. Miközben a csarnokban folytak a küzdelmek, az előcsarnokban az édesanyák sütemény hegyei között lufi festéssel próbálkozhattak a kreatív futballisták. A versenyt Gémes Gergő, ördögi kompozíciójával nyerte, Sinka Balázs és Kis Noel előtt.

A napot 14 órakor zárták. Gyarmati Mihály elnök örömmel vette tudomásul, hogy igen nagy volt a részvétel az évzárón, majd megköszönte a polgármester segítségét, aki még játékával is hozzájárult a nap sikerét. Továbbá külön megköszönte Hevesi István fáradozásait, amellyel biztosította a TAO pályázat elnyerését. Zsótér Károly polgármester örömét fejezte ki a rendezvény sikerét látván és arra kérte megjelenteket, hogy ez a lendület, ami a sportnapon látszott, maradjon meg még sokáig az egyesületnél.

A díjkiosztás után közösen koccintottak kicsik és nagyon és, majd elbúcsúztak a 2012-es esztendőtől.

Antal Sándor