A hétvégén az orosházi klub meghívására, második alkalommal vett részt Koczka Gergő csapata, az Erima Gyermekkézilabda Bajnokságra való felkészülést szolgáló rendezvényen. Ezúttal a rendező csapatai mellett, részt vett a megyei rivális Szentesi Sportiskola gárdája is. Fej-fej melletti találkozót játszott a Koczka Kézisuli csapata a legerősebb összeállítású hazai csapattal. A játék képe alapján a fejlődés egyértelmű, a csapat védekezéséről (ami mindezidáig talán egyetlen sebezhetőbb pont volt) mindent elárul, hogy az OFKSE egyik legjobb játékosát, lőtt gól nélkül tudták semlegesíteni. A novemberi alkalom óta, amikor még nemigen tudták az átlagéletkorban idősebb összetételű csapat ellen a játékukat játszani, most már néhol jobbnak is bizonyult a vásárhelyi csapat. A Szentes csapata ellen, mely a Koczka Kézisulisok mellett, a megye egyik legerősebb együttese, sokáig tartották magukat a fiúk, ám a lebonyolításból adódóan több mérkőzés után játszottak velük, erőfogytán, néhány gól különbség mutatkozott a két csapat között. Az eredmények hivatalosan rögzítésre nem kerültek, a tornán a fő hangsúly a játékon volt. Az Erima Bajnokság megyei küzdelmeiben a vásárhelyiek és a Szentesiek valószínűsíthetően kiélezett csatát fognak vívni a továbbjutó, érmes helyezésekért. Az Orosházi tornán kiemelkedett a csapatból az irányító Baranyi Milán, a jobbátlövő Rákos Dániel, illetve az élete első mérkőzését játszó, 5 és fél évesen 4 gólt szerző Nagy Zsiga.

Koczka Gergő: Pozitívan zártuk a szombat délelőttöt, a torna remekül szolgálta a csapat felkészülését. A januári hónapban a gyakorláson, a legjobb összetétel megtalálásán van a fő hangsúly. Kitűztünk magunk elé egy célt, amit nem könnyű megvalósítani, ám eddig minden a terveknek megfelelően halad. Egyre jobban közeledik a szezon fő versenye, szeretnénk már nagyon, ha az érem a nyakunkban lógna.

A Koczka Kézisuli szivacskézilabdás fiú és lánycsapata, a jövő héten meghívásos tornára utazik, ám hamarosan hazai pályán is láthatja játszani az érdeklődő közönség.

 

Forrás:
www.koczkakezisuli.com sajtócsapata