Arra kértük Szegedi Erikát, Európa, Magyarország és a Rádió 7 főboszorkányát, hogy csillagjegyek szerint is mondja el mit hoz számunkra az idei esztendő.

Bak: Nagyon figyeljenek oda, mert konfliktusra lehet számítani a munkahelyükön és a szerelmi életükben. Figyeljenek oda szerelmi kapcsolatukra, hiszen számukra ez a legfontosabb ebben az évben.

Vízöntő: Változás mutatkozik e csillagjegy szülötteinek az életében a munka és a karrier tekintetében. Új lehetőségek jelennek meg az életükben, amit érdemes megragadni, mert ez a letisztulást jelenti számukra, vagyis egy újrakezdést, ami egy pozitív előrelépés.

Halak: Hiába úsznak szembe az árral a Halak, mégis minden céljukat meg tudják valósítani. Ez az év, az övéké igazából, hiszen számukra lesz a legsikeresebb 2013.

Kos: Igen változékony, szeszélyes hónap az április, így a Kosok is nagy változásokra készülhetnek, nem csak a karrier, de a szerelem terén is.

Bika: A jegy szülöttei számíthatnak változásra a munka és a karrier terén, de jó hír, hogy anyagi fellendülés is mutatkozik életükben.

Ikrek: Számukra is a pénz és a karrier a legfontosabb. Rengeteg utat, utazást mutatnak a csillagok az Ikreknek. Ebben az évben a tanulás és az anyagiak megteremtése lesz a legfontosabb.

Rák: Nagyon kemény év mutatkozik a Rákoknak, tele munkával. Ebben az évben teljesülnek azok a vágyak, amit eddig terveztek, illetve idén tudják az anyagiakat is megteremteni.

Oroszlán: Nagyon érdekes évük lesz az Oroszlánoknak. Egész év a munkáról és a karrierről, az új életről fog szólni. Sokkal megfontoltabbak lesznek, hiszen róluk tudjuk, hogy hirtelen haragúak. Nem csak a munkában és a karrierben lesznek sikeresek 2013-ban, hanem a szerelemben is.

Szűz: Inkább a munkában és a karrierben lesz változás ebben az évben, amit befolyásol a párkapcsolat is. Hiszen, párjukkal új életcélt tűznek ki maguk elé. A Szüzeknél lesz a legtöbb lakásváltozás, valamint sok utazást is mutatnak a csillagok. Új lehetőségek mutatkoznak, ami hatására új irányt vesz az életük is.

Mérleg: Ők azok, akik legelőször belevágnak dolgokba, mert úgy érzik, ez az év nekik kedvez. Jól látják, hiszen ők fognak a legjobban előrelépni anyagiak terén, viszont legyenek óvatosak a szerelemben és az egészségben, gondok mutatkoznak.

Skorpió: Változékony időszak kezdődik az életükben, hol fellobbannak, hol letargiába süllyednek. Legyenek körültekintőek a jegy szülöttei, mert nagyon sok mindent hoz számukra 2013. Nagyon befolyásolhatóak a Skorpiók, attól függetlenül, hogy ők azt hiszik, hogy nem. Próbáljanak kicsit lassabban belemenni a dolgokba, megfontoltan cselekedjenek.

Nyilas: Legkiegyensúlyozottabb, legbecsületesebb emberek a Nyilasok, akiknek meg kell tanulni, hogy farkastörvények uralkodnak. Ez az év azért van, hogy harcoljanak, és felkutassák azokat a rejtett értékeket maguk körül, amiket eddig esetleg nem vettek észre.

Lejegyezte: Nagy Ágnes