Nagyon finom Luca pogácsával érkezett Szegedi Erika szerkesztőségünkbe, ahol mindenki választott is magának egyet. Vendégünk elmondta nem sokat pihent az éjjel, mert most volt a boszorkányok éjszakája is, ahol olyan embereken segítettek, akiknél nagyobb problémát kellett megoldani. Hajnalban készült el a Luca pogácsa, amely kinek nevet, kinek szerencseszámokat és volt, akinek pénzt rejtett.

Ezen a napon, ha aranyszínű gyertyát égetünk, akkor sikeresek leszünk, a szerelmi életünket jobbá tehetjük a piros gyertya égetésével, míg a zöld az egészségünkre van kihatással. A negatív energiákat elűzhetjük, ha fekete gyertyát égetünk. Szegedi Erika ajándékkal kedveskedett Égető Gyulának a Rádió 7 és a www.promenad.hu cég- és szerkesztőség vezetőjének, tulajdonosának, akit egy adventi tállal örvendeztetett meg.

Mióta a maják világvége jóslata a napvilágra került, sokakat foglalkoztat, hogy mi lesz decemberben. Szegedi Erika elmondta, nem kell félni: a világnak nem lesz vége, de sok változásra kell számítani a Földön. Sajnos a katasztrófák sora folytatódni fog, nagyon sok viharra kell számítaniuk a gazdáknak majd a jövő évben.

Nagy Ágnes