Kedves Kos!

A családod mai „fogadalma” szerint nem, vagy csak alig fognak piszkálni téged. Te ennek nagyon is örülsz, mivel úgy érzed, hogy szükséged van egy nyugodt szombatra, amikor végre önmagaddal foglalkozhatsz, és persze a karácsonyi bevásárlásra is van időd.

Kedves Bika!

Gyors változások jellemzik a napodat. Az egyik percben még egy karácsonyi vásárban vagy, a másikban pedig már azt magyarázod egy barátnődnek, hogy ideje változtatnia az életén. Ebbe a szombatba még belefér egy látogatás a szülői házban és egy beszélgetés a gyerekeiddel is.

Kedves Ikrek!

Úgy érzed magad, mintha valaki egyik pillanatról a másikra megfiatalított volna. Ma sokkal könnyebb és harmonikusabb a mozgásod, ezért érdemes elmenned egy kicsit sportolni. A nap többi részét pedig tölthetnéd pihenéssel, hiszen megérdemelsz egy szabadnapot!

Kedves Rák!

Szombaton mindenki azt gondolja magáról, hogy okosabb nálad. Nincs ugyan igazuk, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy egész nap okoskodjanak és neked magyarázzanak. Nyugalom, ez lassan elmúlik, nem kellene felhúznod magadat rajta.

Kedves Oroszlán!

Úgy érzed, hogy álproblémák gyártása folyik a családodban, és az igazán fontos dolgokról nem esik szó. Nyugodtan kezdeményezz egy nagy beszélgetést a szerinted legfontosabb problémákról, de készülj fel rá, hogy nem mindenki lesz veled őszinte.

Kedves Szűz!

Lehetne úgy szervezned a szombatodat, hogy az ráhangoljon a karácsonyra. Úgy érzed, hogy még semmilyen ünnepi hangulatod sincs, és ez egy kicsit frusztrál. Menj el egy karácsonyi vásárba a pároddal, szerezz néhány dekorációt a lakásba, vagy csinálj bármit, ami ráhangol a közelgő ünnepekre!

Kedves Mérleg!

Legyél kicsit megértőbb szombaton a családoddal. Ők most azt várják tőled, hogy lazán állj a napirendhez, és hagyd változni a jó előre betervezett programot. Bármit is terveztél mára, az valamelyik családtagodnak nem fog tetszeni, és ő a legszívesebben kimaradna ebből az egészből.

Kedves Skorpió!

Ha a hétvégét tanulással vagy tanfolyamokon töltöd, könnyen ragad rád az új tananyag. Egyébként is érdemes ismereteid bővítésével töltened a szombatot. Ez a nap alkalmas arra, hogy sok új információra tegyél szert, és arra is, hogy ezeket az információkat integráld az életedbe.

Kedves Nyilas!

Teljes lendülettel tervezgeted a karácsonyi ünnepeket. Rengeteg kisebb-nagyobb ünnepséget kell összeegyeztetned: a vállalati karácsony mellett a barátnőiddel is szeretnél ünnepelni, de a családi karácsony megszervezése is bonyolultnak ígérkezik.

Kedves Bak!

Ma könnyedén átlátsz az embereken, és könnyedén felismered a hazugság mögött meghúzódó rejtett igazságokat. Nyugodtan szembesíts mindenkit a füllentéseikkel, de fogalmazz kedvesen, különben még ők lesznek megsértődve, annak ellenére, hogy erre neked lenne okod.

Kedves Vízöntő!

Végre felszabadultan tudsz nevetni! Jó, lehet, hogy eddig is sokat nevettél, de szombaton megszabadulsz egy nyomasztó gondolattól, hiszen sikerül megnyugtatóan lezárnod egy ügyet. Olyasminek a végére kerülhet most pont, ami már régóta foglalkoztatott.

Kedves Halak!

A Halak a közelgő ünnepekre koncentrálnak. Beleveted magad egy karácsonyi vásárba azzal az elhatározással, hogy másoknak keresel ajándékot. Persze nagyon valószínű, hogy magadat is megleped ezzel-azzal, de azért a többieknek is találsz nagyszerű meglepetésnek valókat.

Forrás: Nlcafe