Különleges pulóverek jellemzik az idei vásárt. Ma, a gazdasági helyzet miatt szinte teljesen eltűnt az a fajta pulóver, amelyet meg lehet vásárolni az Eurotex Kft.-nél. A tiszta gyapjú, vagy magas gyapjútartalmú pulóverek a termelői ár 50 százalékáért kaphatóak – mondta Rácz Árpád. Karácsonyi ajándéknak is kitűnő, hiszen igazi kuriózum a kiváló minőségű, ritka pulóver.

Az Eurotexnél kapható pulóver könnyű, kellemes viselet, amely felszívja a nedvességet is – tette hozzá Kanalas Éva. Az idei vásáron az őszi színei dominálnak: bordó, indigókék, sötétkék, galambszürke, piros, narancs, barna, fekete, zöld.

A legújabb divatot követik ezek a pulóverek. Jó részük még csak most fog megjelenni az olasz és a német üzletekben, vagyis sehol máshol nem tudják megvásárolni. Nagy a választék férfi és női pulóverekből, de idén a hangsúlyt a Hölgyekre helyezték!

Az Eurotex Kft. Hódmezővásárhelyen, a Holló utca 32. szám alatti telephelyén várja a vásárlókat. A pulóvervásár november 19-től december 22-ig tart, az üzlet hétköznaponként 8 és 17, szombaton 8 és 13 óra között van nyitva!

Kodácz Csengele