Karczagi Péter előadás előtt elmondta, kimondhatatlan öröm számára, hogy elhozhatták produkciójukat Hódmezővásárhelyre, abba a városba, ahol Bessenyei Ferenc és Antal Imre is indult, hiszen mindkettőjükkel jó kapcsolatot ápolt.

Ezzel a vidám összeállítással egyébként járják az országot, de mint nevezte, ez egy színvonalas és igényes hakni, ami sajnos egyre inkább kiveszik ebből a műfajból. Ők heten profi énekesekkel és zenészekkel, igazán szívből állítják össze rendre az előadásaikat.

A délutánon még a fiatal korosztály is képviseltette magát a művelődési központban, de az igazi régi nagy slágerek java része inkább az idősebbeknek lehetett ismerős. A program egy fergeteges csárdáscsokorral indult, benne az „Országúton hosszú a jegenyesor”, a „Káposzta, káposzta” és társaik.

Ezenkívül Lehár, Huszka és Kálmán Imre dalaiból, operettjeiből egész csokorral hozott a társulat, felcsendült a Csárdáskirálynő összes slágere, de megjelent Bob herceg is a „Londonban hej” kezdetű dallal.

Melankólikusabb dallamok is felcsendültek, és becsempésztek egy-kép igazán népszerű hallgatót is, így a közönség tapsolhatott a „Várjatok még őszirózsák”ra és a „Piros rózsák beszélgetnek-re” is.

Szombat Mihály