“A Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Igazgatósága a Csongrád megyei labdarúgás közössége nevében mély szomorúsággal nyilvánít részvétet a ruzsai labdarúgócsapat elhunyt játékosa hozzátartozóinak. A november 11-i bajnoki mérkőzések a tragédia miatt gyászszünettel kezdődnek” – közölte portálunkkal az MLSZ területi igazgatósága nevében Nógrádi Tibor igazgató.

Ahogy arról szombaton hírt adtunk, Ruzsa külterületén egy nyolc utast szállító kisbusz borult az árokba, mikor sofőrje megpróbált kikerülni egy korábban elütött őzet. A tragikus balesetben egy 25 esztendős fiatalember, Veress Csaba veszítette életét, s többen is súlyosan, életveszélyesen megsérültek. A ruzsai labdarúgócsapat tagjai Szegedről tartottak hazafelé, miután a megyei III. osztály Homokháti csoport 13. fordulójában 2-2-es döntetlent játszottak az IKV Alsóvárossal.

A SZEGEDma.hu szerkesztősége mély részvétét nyilvánítja az elhunyt játékos családjának, barátainak, a sérülteknek pedig gyors és teljes gyógyulást kívánunk.

Forrás: SZEGEDma.hu

Fotó: Donka Ferenc, Csongrád TV