Több oka is volt, hogy az Erzsébeti úton nyitnak egy új üzletet, de a legfontosabb talán ezek közül az, hogy ezentúl nagyobb helyen, nagyobb választékkal várják a vásárlóikat – mondta Deák Szabolcs, az Euronics Magyarország ügyvezető igazgatója, a Bravtotech Kft. kereskedelmi igazgatója. Az új helyen alacsonyabb költséggel jár az üzlet üzemeltetése, így az elektromos cikkeket olcsóbban tudják majd a jövőben értékesíteni.

Az outlet termékek is megjelennek az üzletben. Kifutott termékek találhatóak majd az outlet-sarok polcain. Ezek a termékek már nem találhatóak meg a gyártónak a választékában. De a 29 saját, vagy a 23 franchise üzletek valamelyikében még egy-egy darab szerepel, azokat összegyűjtik és a vásárhelyi üzlet outlet részlegén értékesítik. Ezeken a termékeken magyar gyártói garancia van. Ugyanazok a jótállási szabályok érvényesek, mint bármely más termékre, amit egy műszaki boltban ma megvásárol az ember.

A 700 négyzetméteres áruház, valamint 10000 négyzetméteres raktárháttér lehetőséget ad arra, hogy a teljes szortimentet ki tudják állítani, amelyet egyébként is raktároztak. A vásárlókat folyamatos akciókkal várják a jövőben is!

A Bravotech Raktáráruház és Euronics Műszaki Üzlet egyébként hétköznap 9-től 17 óráig, szombaton pedig 9-től 13 óráig várja sok szeretettel vásárlóit Hódmezővásárhelyen, az Erzsébeti út 8. szám alatt.

November 9-én, pénteken 7-10 óra között a Rádió 7 helyszíni közvetítését is hallhatják! Megéri minket hallgatni, hiszen elsőkézből értesülhetnek a nyereményjátékokról, melyek során Samsung LED TV-t, okostelefont Dominó csomagban és fényképezőcsomagot nyerhetnek az áruházban.

Kodácz Csengele