A félidőre döntetlennel vonultak a csapatok, a második játékrészben pedig sokáig vezettek a vásárhelyiek két góllal is. A hajrában végül a makói csapat a rutinját, és a hazai pálya előnyét kihasználva végül maga javára fordította a mérkőzést. Csapatunk óriási akarattal és taktikai fegyelemmel játszott, bízunk benne, hogy ezzel a mérkőzéssel rátaláltunk a helyes útra – mondta Áncsán István a HLKC elnöke.

Marosmenti NKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 24-23 (9-9)

MNKSE: Kozserán K. (k), Dani (k), Kürti, Szebehelyi, Kovács 11, Matyi 2, Kozserán B. 6, Sárkány, Fodor 1, Práger, Cseh, Lovistyék 4, Almási

HLKC: Tóth – Domján 2, Kiss 5, Kovács 4, Tószegi 8, Hegyi 4, Wöller Cs: Molnár (k), Krumesz, Blaskovics, Sajtos, Szabó, Olasz

Sipter Lajosné edző: “A mai mérkőzésen játékosaim tökéletesen végrehajtották az utasításaimat; harcosan, akaratosan és fegyelmezetten játszottunk egy nagyon erős csapat ellen, ezért maximálisan elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Azt hiszem az egy pontra rászolgáltunk, nem csak rajtunk múlott, hogy vereséggel távoztunk Makóról. Bízom benne, hogy ezt a játékot a hátralevő mérkőzéseken tudjuk állandósítani, és a pozíciónkat megerősítjük a középmezőnyben.

A következő fordulóban november 10.-én, szombaton 15.30-kor a Szarvasi NKK csapatát fogadjuk a Hódtói Sportcsarnokba, a mérkőzésre a belépés díjtalan!

Junior mérkőzés:

Marosmenti NKSE – HLKC 36-26 (22-13)