Kos:

Egy kapcsolatban nem lehet törleszteni és visszaadni. Ha párod megbántott, akkor szándékosan ne bántsd vissza, ne okozz neki fájdalmat bosszúból. Legelső lépésben meg kellene tudnod bocsátani és szeretettel közelíteni felé.

Bika:

Különösen szükséged lesz az improvizáló képességedre, mert amit elterveztél abból a legtöbb esemény és találkozó időpontja és helyszíne borulni fog. Igyekezz rugalmasan kezelni a helyzetet!

Ikrek:

Napok, hetek, hónapok óta halogatott döntést kell most meghoznod, nincs meghátrálási lehetőséged több, de a nehezen meghozott döntésed után ráébredsz, hogy nem is volt olyan nehéz meglépni a helyzetet.

Rák:

A hétvégére több lejárt csekked, számlád halmozódhat fel. Le kellene rendezned ezeket az adósságaidat, mert továbbgörgetésükkel nagyobb kár fog érni hosszú távon.

Oroszlán:

A tökéletes kikapcsolódásra számíthatsz a hétvégén, pároddal a főszerepben a pihenésen, a feltöltődésen és a romantikázáson lesz a hangsúly. Sajnos ilyen körülmények között hamar eltelik ez a pár nap.

Szűz:

Sok bosszúságtól kímélhetnéd meg magadat és környezeted, ha kiállnál és beismernéd, hogy hibáztál. Igyekezned kellene, ismét kiegyensúlyozottnak lenni, legyél megértő és toleráns másokkal szemben.

Mérleg:

Egyáltalán nem mondható, hogy unalmas életed lenne, állandó mozgásban vagy és egy percre sem állsz meg. Ezen a hétvégén is mindenkit elragadtatsz a környezetedben, vidám vagy és sziporkázó, jó lenne mindig ilyennek maradnod.

Skorpió:

Ünnepléssel telhet a hétvégéd esetleg évfordulót tartotok pároddal vagy egy születésnapi, névnapi családi eseményre számíthatsz. Kellemesen fogod érezni magad az emelkedett hangulatban.

Nyilas:

Lelki dolgokban kicsit nehezebben igazodsz most el, első körben tegyél rendet az érzelmeid és a gondolataid között, úgy hamarabb megtalálod a megoldást.

Bak:

Nem kell megijedni a rossz álmoktól, inkább érdemes azon elgondolkodni, mi is lehetett a valódi mondanivalója számodra, mit akart közölni veled, esetleg mire akart figyelmeztetni.

Vízöntő:

Vigyázz, vigyázz! Az elmúlt időszakban túl sok pénzt költöttél olyasmikre, amikre nincs is feltétlenül szükséged. Nem ártana jobban átgondolni a dolgokat, mielőtt kinyitod a pénztárcádat. Több barátodnak is eszébe fogsz jutni, több hívásra és levélre is számíthatsz.

Halak:

Nagybevásárlásra készülsz, ezért költekezésbe kezdhetesz. Felújítanád ruhatáradat, átrendeznéd a lakásodat és lecserélnéd régi autódat is egyszerre, ha tehetnéd. Azért csak óvatosan a kiadásokkal.

 

Forrás: Zassa