Kos
Figyeljen mások mondandójára. Figyelmességével megajándékozza a másik felet, és még hálás is lesz érte. Magánélete szerencsés fordulatot vesz.

Bika
Magánéleti vonatkozásban kellemes változásokra számíthat. Mozgalmasnak ígérkezik napja. Ne fogadjon mindenkit bizalmába, akik környezetében vannak, mert visszaélhetnek vele.

Ikrek
A tényeket el kell fogadnia, hiszen úgy sem tudja egyedül megváltani a világot. Ne az árral szembe menjen, inkább törődjön bele a dolgok folyamatába. Este kapcsolódjon ki egy jó olvasmánnyal.

Rák
Olyan érdekes információ birtokába jut, ami megdöbbentheti. Azokra a kérdésekre kaphat feleletet, amelyek a mostani életvitelét jelentősen befolyásolják.

Oroszlán
Egy házasság a végéhez közeledhet, minthogy mindegyikük homlokegyenest más irányba halad. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ezentúl egymástól függetlenül élik életüket.

Szűz
Nem javul az anyagi helyzete, pedig nagyon várja már, hogy jobb legyen. Türelmetlensége érthető. Nagyobb önfegyelemre lenne szüksége ahhoz, hogy megváltozzon az élete.

Mérleg
Az a cél, ami valamikor fontos volt, most csak mellékvágány az életében. Sokkal helyesebb a jövőre nézve új terveket készíteni. Koncentráljon a karrierjére.

Skorpió
Bizakodó és derűs, ismét megbékélt önmagával. Őszintén szólva ez a hangulat jobban áll önnek, mert ismét vonzza az embereket és örömét leli abban, ha a véleményét kérik.

Nyilas
Egy váratlan kiadás miatt hajlamos lesz bosszankodni. Jobb, ha nem beszél senkivel az anyagi ügyeiről, mert könnyen visszaélhetnek a bizalmával.

Bak
Adódhatnak konfliktusok a mai napon, de ezeket kezelje okosan! A tanulságokat mindenképpen le kell vonni. Élvezze a kellemes, pozitív beállítottságú emberek társaságát.

Vízöntő
A mai nap kiváló a tervek, célkitűzések meghozatalára. Fontossági sorrendben rangsorolja tennivalóit! Amit most elhatároz, azt hamarosan véghez is viheti.

Halak
Kövesse figyelemmel pénzmozgásait, ügyeljen a kiadásokra. Egyébként pillanatok alatt eltűnik a soknak mondható (legalábbis másokéhoz viszonyítva) pénze.