Kos
Legnagyobb szüksége arra van, hogy kikapcsolódjon. Olvasson, televíziózzon, estéjét pedig töltse vidám baráti körben.

Bika
A hétvégi napok kellemesnek ígérkeznek. Jó programok várják, bármerre megy, derűs mosollyal várják. Különösen élvezi a társaságot.

Ikrek
Vidám társaság várja, ahol öné a főszerep. Egy vitában öntől várják a döntőbíró szerepét, aminek sikeresen eleget tesz. Másnap nyugalomra, pihenésre vágyik.

Rák
Párja váratlanul előállhat egy utazás tervével. Önnek nincs ellenére a kiruccanás akkor sem, ha csak egy hosszú hétvége lesz belőle.

Oroszlán
Többen betegek a környezetében, ezért aggódik. Sokkal jobb volna, ha igyekezne megelőzni a bajt.

Szűz
Összeütközésbe kerülhet egy rokonával, nem árt, ha felkészül a veszekedésre. Változást szeretne, és emiatt egyre csak lázadozik.

Mérleg
A borongós napok nemcsak a hangulatára voltak rossz hatással, de a szervezete ellenálló képessége is gyengült. A hét végét használja pihenésre!

Skorpió
Alaposan kifáradt a hét végére. Szeretne a világtól elvonulva, csak a párjával foglalkozni. Igazán szerencsés, mert ezt megteheti.

Nyilas
A titkok egyszer csak kitudódnak és ön tisztábban lát. A féltékenység lángja a magasba csap. Ne várjon a változtatással!

Bak
Kellemes napra ébred. Kiderült az ég, jókedvű, és új tervei vannak, amelyek megvalósítására jók az esélyek. Ne tétovázzon.

Vízöntő
Ma legszívesebben elbújna a saját otthonába, el a külvilágtól. Ez azonban biztos, hogy nem fog sikerülni. Legjobb, ha jókedvvel fogadja az érkezőket.

Halak
A kikapcsolódás napja a mai. Szórakozzon, menjen társaságba. Igazán fontos híreket kaphat, amiket a későbbiekben hasznosítani tud.