Csodálatosnak és sikeresnek értékelhetjük, hiszen a szombati napon a világbajnokságot sikerült úgy exponálni az összes eseményt, hogy ki is emelkedett és mindenkinek felemelő, egyben megható volt – ezekkel a szavakkal jellemezte a világversenyt Törökgyörgy József. A 70 páros között Kazahsztánból, Dél-Afrikából, Izraelből, Ecuadorból, Japánból, Izlandból voltak, és a magyar párosok nagyon jól megállták a helyüket.

Vasárnap a nemzetközi versennyel együtt több mint 200 páros lépett a táncparkettre, így elmondható, hogy az utóbbi évek legjelentősebb versenyét sikerült megrendezni Kisteleken – vélekedett.

A Junior I.-II. Open Standard versenyszámban román és német párosok mögött a negyedik lett a Rónyai Zoltán – Farkas Boglárka, ötödik a Balga Kristóf János – Palásti Sára Anna páros. 

A Rising Star Open Latin kategóriában hazai siker a 3. helyen a Lehoczky György – Czina Boglárka páros, a WDSF Youth Open Standard számot viszont első helyen nyerte a Hegyes Bertalan – Kis Violetta páros. 

A felnőttek között a legjobb hazai helyezés a Szepesi József – Farkas Bettina, szorosan mögöttük a Zsom Olivér – Vozár Boglárka páros végzett. 

A vasárnap a seniorok is parkettre léptek, ahol a Magyarországot képviselő Bánfi Antal – Tóth Klára páros a 20-21. helyeken zártak. 

Molnár Attila