Az fog történni, amit az emberek többsége elfogad lehetséges jövőként – szögezte le a holiszta. Ez is úgy működik, mint minden más: a gondolat teremtő ereje munkálkodik, mint amikor valamiért, vagy valami elkerüléséért sokan imádkoznak egy időben, akkor a nagy tömeg akarata válik valóvá.

A Maja naptár nem véget ér, hanem egy ciklusa ér véget, és egy új kezdődik. Egyébként létezik több, egymástól eltérő Maja naptár, melyek közül csak egyik esik egybe ezzel a dátummal.

Egyébként az, hogy valami meg fog változni, nem kétséges, mert a felfokozott figyelem miatt sokan ezt várják – vetette közbe. Azonban, hogy pontosan mi, ezt még most nem lehet megmondani, de túl fogjuk élni.

A Nibiruval kapcsolatban pedig két dolog lehet. Vagy a vészmadarak, vagy a csillagászok fognak bocsánatot kérni, mert vagy nem létezik, vagy pedig a csillagászok hallgatják el.

A pénzügyi rendszer esetleges összeomlásától megint csak nem kell tartani, mert ha be is következne, nagyon gyorsan kitalál és létrehoz az emberiség egy újat.

Az internetes közösség sokhelyütt találkozhat azzal, hogy egy-egy médiumon keresztül üzennek a Plejádok, idegen civilizációk. Egyik aspektus, hogy egy ilyen médium csak az általa megélt, megtapasztalt dolgok szerint, a saját szókincsével tud megszólalni. Tehát ha valódi üzenetről is van szó, akkor is erősen torzult.

Egy másik szemszögből pedig mi 2012. december 21.e? Egy dátum. És mikor lesz az? A világ minden pontján más időben. Tehát, ha valami történik, akkor egy folyamatról beszélhetünk, aminek lesz egy eredménye, kimenetele. Hogy ez mi, megtapasztaljuk – zárta gondolatait Juhász Péter.

Molnár Attila