Kos
Izgalmas hétvége előtt áll, készüljön fel egy hirtelen utazásra! Kivételes napok következnek, készítse fel a szívét rá! Ha mégis inkább az otthonmaradás mellett dönt, akkor se gubózzon egészen be. Várja önt a táj, amely a szívébe markol.

Bika
A munkája gyakran bezárja, de legalább a hétvégére ne tervezzen már elfoglaltságot. Vésse emlékezetébe, mennyi mindent meg akart mutatni a gyermekeinek, a kedvesének. Ne halogassa tovább, különben az élet odébbáll!

Ikrek
Ne üljön fel minden vaklármának. Olyan időket élünk, amikor az emberek különösen szeretik a rossz híreket mondani. Így teremtenek maguk köré egy sötét „álvalóságot”. De mindig a fény az igaz. És az sem kevésbé izgalmas.

Rák
A fogadalmak arra valók, hogy megszegjék őket: úgy tűnik, most ilyen labilis a gondolkodása. Nem baj, ha nem túl lényeges dologról volt szó. És az alkalmi megingás még nem jelent végleges lemondást. A fő az irányvonal.

Oroszlán
Ön szeret mások életében vájkálni, és talán fel sem merül önben, hogy ezzel mennyire meg tud bántani másokat. Nem az érdeklődés a baj, hanem az ítélet és a részvétlenség. Csak segítő szándékkal, és csakis, ha kérik!

Szűz
Kissé döcögősen mennek a dolgai munkájában, vagy vállalkozásában. Igaz, nem vigasz, hogy ez másokkal is így van. De bízzon a felbukkanó új lehetőségekben. Hamarosan kitárul ön előtt a világ, vegye észre, ragadja meg!

Mérleg
Alighanem itt az ideje, hogy kicsit végre törődjön magával. Ha a foga fáj, ne bízzon többé abban, hogy „majd elmúlik”. Vegye a telefont és jelentkezzen be ma a fogorvosnál. Az egyéb problémák sem tűrik már a halasztást.

Skorpió
Ajándékot, vagy kedves szavakat kaphat. Ha az ajándék esetleg nem is tetsző, ha a kedves szó olyantól jön, akit nem kedvel, akkor is örüljön neki. Az ajándék továbbadható, a mosoly, a szó viszonozható, a világ jobbá tehető.

Nyilas
Felesleges dolog olyasmi miatt aggódnia, amire nincs befolyással. Ön szorgalmas, mások kevésbé. De ez legyen az ő bajuk. Szóval nem, legfeljebb jó példával járhat elöl. Higgye el: ez hat a legjobban, nem a ricsaj.

Bak
Ha ellenállásban ütközik is, nem szabad feladnia. Ez persze nem azt jelenti, hogy támadóvá és agresszívvá kellene válnia. Épp ellenkezőleg. Habár forr önben a méreg, ügyes taktikázással, politikussággal mindent a javára fordíthat.

Vízöntő
Ha nem is úgy alakul minden, ahogy azt elképzelte, azért elég jól mennek a dolgai. Az illúziók néha csak azért vannak, hogy bebizonyítsák nekünk: a való világ még annál is szebb. Mert abban lehet élni. A szobornál jobb a hús-vér ember.

Halak
Mindent megtesz, hogy kedvese kedvében járjon. A legjobb, amit ma tehet, ha meglepi egy finom, ínyenc elkészítésű vacsorával. Ha semmilyen ötlete nincs, kérdezze szomszédját, vagy keressen a www.promenad.hu-n egy gyors receptet.