Visky Csaba, ügyvezető-tulajdonos, aki társával Sévity Ivánnal működteti a komplexumot, elmondta, a város felkérésére és vele nagy összhangban került sor az üzlet megnyitására. A Raktár évek óta a fiatalok kedvelt, modern és indusztriális, belvárosi szórakozóhelye, mely csaknem eredeti hangulatában meg is maradt.

Ehhez a hangulathoz, egy fém és üveg kompozícióiból álló másik teret is kialakítottak a megújuló művelődési központtal szemben, a Mária Valéria és a dr. Rapcsák András utcák sarkán, vagy ahogy sokan ismerik a volt borozó helyén.

Az új üzlet méltó kikapcsolódási pontja lehet a megújult belvárosnak, mondta el a tulajdonos, nemcsak színvonalas, stílusos, mégis fiatalos kávézót, de egy kulturális teret is szeretnének üzletükkel meghonosítani, hiszen 50 méteren belül megtalálható a múzeum és a művelődési központ is.

A hatalmas italválaszték megfelelően nagy térrel párosul, kint kényelmes asztalok, bent bárszékek, a kialakított galérián pedig meghitt zug szolgálja a kényelmet, vagy akár titkos randik színhelye is lehet.