Hódmezővásárhely attól lesz több, hogy Mi többet teszünk érte!

Ma délelőtt leadtam a nevemre szóló, elegendő számú ajánlószelvényt a választási bizottságnak – jelentette be Nagy László, Hódmezővásárhely független polgármester-jelöltje.  – Köszönettel tartozom azoknak a helyi lakosoknak, akik megtiszteltek bizalmukkal és átadták számomra az ajánlószelvényeket. A választópolgároktól kapott biztató szavak, a támogató hozzáállásuk, mind bizonyíték arra, hogy  a 2012. szeptember 2-i polgármester-választás után városunk elindulhat a változás útján.

Magyarország több településén már meglépte a lakosság, legyen 2012 szeptember 2-a a függetlenség napja Hódmezővásárhelyen is. Független minden párttól és tanult politikusoktól. Vállaljuk fel magunkat és teremtsünk egy élhetőbb, hazugságoktól mentes Hódmezővásárhelyt!

Állítsuk vissza önrendelkezésünket, szüntessük meg a pártok túlhatalmát! Teremtsünk együtt munkahelyeket, hozzuk haza fiataljainkat! Biztosítsuk együtt a bölcskorúak nyugodt pihenését! Védjük meg saját egészségünket! Építsük meg városunkat, hogy ne kirakatváros legyen, töltsük meg élettel!

“Hódmezővásárhely attól lesz több, hogy Mi többet teszünk érte”

Forrás: Nagy László, függetlet polgármester-jelölt