A Bosch Car Service egy összefoglaló szervezet valójában. A Bosch az egyik legjelentősebb járműipari beszállító. Ezen keresztül sok alkatrész a Bosch-tól kerül ki. Így az összes márkára rálátása van, ez alapozta meg működtetését.

A Bosch Car Service erőssége a technikai háttér. Ugyanolyan szinten tudják kezelni a járműveket, mint a márkaszervizek. Így a garanciális időszakban el is végezhetik a kötelező szervizeket, melyeket a gyár előír. Igaz a garanciális javításokat nem tudnak intézni.  Mégis ez nagy segítség az újabb autók tulajdonosainak, hiszen a környékben sok márka szerviz megszűnt.

Természetesen át is vizsgálják az autót, mely hibáját is irányozottan lehet a későbbiekben javítani, ezzel idő és pénz is spórolható. Egy hibakeresés ideje általában fél óra és egy óra között van. Érdemes időpontot egyeztetni.  Akár telefonon, akár weboldalukon a www.alfaautohaz.hu-n keresztül.

Az Alfa Autóház Szerviz megtalálható Hódmezővásárhelyen a Szántó Kovács J. u. 149. szám alatt. Nyitva: munkanapokon reggel fél 8 és délután 4 óra között. Tel.: 62/535-290.