0. nappal is várja az idei Magyarock Napja a Mindszentre látogatókat. Az idei évben is a strand ad otthont az immáron kétnapos rendezvénynek, ahol remek koncertek mellett sok érdekes program is várja a vendégeket – tudtuk meg Korom Ferenctől. Cupa kilenc évig szervezte a Rock Fesztivált, amikor úgy döntöttek, hogy családiasabb hangvételű bulit szerveznek.

A színpadi programok már pénteken 19 órától elkezdődnek, ahol több vásárhelyi zenekar is a húrok közé csap. A koncertek alatt megszomjazók sörivó versenyen mérhetik össze tudásukat, de emellett rekeszmászó verseny, szkander verseny és különböző családi programok is színesítik a kínálatot.

A rendezvényt negyedik alkalommal rendezik meg a településen, ami veterán autó és motoros találkozóval már évek óta egybeforrt. Az elmúlt években is több száz járgány érkezett a programra és most is közel kétszázan jelentkeztek. A kétkerekűk és a régi autók között több érdekesség is megtalálható lesz, melyek közül több kategóriában is díjazzák a járműveket. Szombaton, Mindszenten délután kettő órakor kezdődik a felvonulás, ahol bárki megcsodálhatja a településre érkezett csodákat.

Június 8-án, pénteken fellép a Johnson Paradox, a RetroBrains, a Hibban, a Motörazor, a Note Of My Death, a Moped és a Piolt. Másnap, szombaton a húrok közé csap a Kistópart utca, a Srégan, a Krízis, a Rockin’ Rock Cats, az Insane és a Frank Smut Collective. A fellépők és a kísérő programok ismét egy remek két napot ígérnek azoknak, akik június 8-án és 9-én Mindszentre látogatnak.

Nagy Ágnes