A délután 16 órára hirdetett megnyitóra az eső elállt, gyönyörű napsütés fogadta a kíváncsiskodókat, akik voltak bizony szép számmal. A Kossuth téren található üzlet előtt hatalmas sor sorakozott már bőven a kezdés előtt.

Többen az üzletben tettek látogatást, ahol a két tulajdonos Asztalos Andrea és Erdélyi Ede fogadta a vendégeket. Mindeközben kint Kodácz Csengele, a Rádió 7 és a www.promenad.hu  programigazgatója szórakoztatta a közönséget, amíg meg nem érkeztek a nap sztárvendégei, azaz Réka és Norbi.

Nem üres kézzel érkeztek, hiszen gundel update marcipán tortát is hoztak, melyet a természetesen minden jelenlevő megkóstolhatott. Előtte azonban még Norbi elvágta az ajtóba kifeszített nemzeti szalagot, melyből a tulajdonosnak és feleségének vágott egy-egy kis darabot, így hivatalosan is megnyitotta az 57. Norbi Update üzletet.

A rövid kis ünnep után mindenki az üzletbe sietett, hiszen ott összeállhatott egy fotóra Norbival és Rékával, de ha egy rövid kérdésük is volt az érdeklődőknek azt is megválaszolták. Persze a dedikálás sem maradt el a délután folyamán.

Andrea és Ede nagy örömmel fogadta, hogy ilyen sokan kilátogattak a megnyitóra, melyen nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy több mint kétszázan lehettek.