„Fél órával a fellépés előtt érkeztem a helyszínre, ahol nagy meglepetésemre egy most épülő hotel várt, munkásokkal, szerszámokkal. Nem igazán ilyen helyszínre készültem, azt hittem, hogy a négycsillagos szálloda nagytermében lépek majd fel a vendégek előtt, ehelyett fúrógépeket, csempéket és kábeleket láttam mindenhol” – nevet most már Viktor.

Éppen indulni akartam, amikor a szálloda igazgatónője lépett hozzám és megnyugtatott, hogy a legjobb helyen járok, ha fellépni jöttem, mert a májusban nyíló hotel vezetősége akarta meglepetésként a munkásokat még gyorsabb munkavégzésre sarkalni a dalaimmal – meséli az énekes.

A körülmények annyira extrémnek bizonyultak, hogy sokan megijedtek volna a kihívástól, de nem Viktor, aki rögtön magához vette a gitárját, kiállt a hotel elé és a később lelkesen bekapcsolódó munkások közreműködésével énekelte el legnépszerűbb dalait. Az ad hoc zenekar hangszeréül a kezük ügyébe eső fúrók, csiszolók és vödrök szolgáltak. A zenekari segítségért cserébe az énekes is beállt a munkásemberek közé egy kicsit csempézni, takarítani és a kábelek kötegében sem veszett el.

„Alapjában véve szeretem az őrült dolgokat és örülök az ilyen felkéréseknek is. A különleges helyszín különleges közönség különleges műsort kíván, azt hiszem, én jól vettem az akadályt, és egy vidám napot töltöttünk együtt. Ráadásul a hely tényleg csodás lesz”– mondja mosolyogva Viktor.

– A páromnak viszont megígértem, hogy elviszem majd ebbe a szállodába Noszvajra, mert kíváncsi vagyok milyen lesz, ha elkészül, mert már most sok jót hallottam róla. Remélem lesz majd alkalmam a nagytermében is fellépni valamikor – fűzte hozzá.

forrás:hír6.hu