“Kedves Compact család! Lehet, hogy észrevettétek már hogy a videóink többsége nem elérhető a youtube-on. Sajnálatos dolog történt, szombat este megmérgezték – GHB-val – a zenekar managerét, kirabolták és a telefonján keresztül az összes hivatalos klipünket törölték! ” – tájékoztatta hivatalos oldalán rajongóit a csapat.

– Szerencsére a menedzserünkkel már minden rendben, de nem sok mindenre emlékszik. Kirabolták, de érdekes módon csak a telefonja meg a nála lévő készpénz tűnt el, az iratai, a lakáskulcsa megvolt – közölte később Lofti Behnam, a zenekar vezetője.

A csapat kérésére március 27-én délután, mind a 115 darab törölt videót a youtube visszaállította.

„A klip törlések többek közt az Ocho Macho, a Fábián Juli, és a Mocsok1Kölyök klipjeit is érintette. A kiadó és a Youtube közösen visszaállították a klipeket.” – közölték.

A Sound of Our Hearts a május 22-i első elődöntőben bizonyíthat majd. A Compact Disco látványos színpadi műsorral készül a megmérettetésre. Idén egyébként 43 ország vesz részt az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol Magyarország ismét a 15-ös rajtszámot kapta, így a zenekar Oroszország és Ausztria között fog fellépni.

Forrás: zene.hu