7 kategóriában 52 fogathajtó állt rajthoz. Kétfordulós versenyeken dőlt el a bajnoki címek sorsa. A legeredményesebben a pest megyeiek versenyeztek. 5 kategóriában született pest megyei siker.

A hódmezővásárhelyi illetőségű, a Mindszenti Lovas Klub színeiben versenyző Kecskeméti László 4-dik helyen végzett a 4-es fogatok kategóriájában.

A C kategóriában volt még csongrád megyei illetőség. A csanádpalotai Kovács Árpád a 13-dik helyen végzett. A selejtezőkben ugyan jobban szerepelt, de a versenyben egy hibát követően már nem tudott jól teljesíteni.

A folytatásban már szabadtéren, Hetényegyházán április 12-15-ig rendezik meg az idénnyitó fogathajtó versenyt, majd Csongrád megyére helyeződik a hangsúly. Fábiánsebestyén ad otthon április 28-a és május 1-je között a hagyományos nemzetközi fogathajtó versenynek.

Vasárnap megkezdődött a távlovas hazai versenyidény is. Izsákon a hagyományos Kamuthy kupán 3 távon, 80 – 40 – 20 km-en 4 kategóriában versenyeznek a távlovasok és távhajtók, akik felnőtt világbajnokságra, junior EB-re és fiatal lovak világbajnokságára készülnek 2012-ben.

Baranyai Antal