A DELTA program a vállalkozó szemlélettel rendelkező, de még szunnyadó tehetséges fiatalokat kutatja, a benne részt vevő cégek, mind a jövő, a hosszútávú üzleti fejlődés lehetőségének zálogát látják a programban.

Mészáros Antal elmondta, minden városban elsőként a polgármestereknél kopogtatott és talált társra, partnerre, így dr. Lázár Jánosnál Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Csongrádon és Szegeden, valamint legutóbbi alkalommal kedden délután Makón, dr. Búzás Péternél.

 

Reményét fejezte ki, hogy a többi megyei város, így Kistelek és Mórahalom polgármestere is a kezdeményezés mellé áll. Külön öröm volt, hogy a városvezetők tevőlegesen is már részt vettek a szervezésben, hiszen mozgósították a középiskolák vezetőit, ahol majd a válogatás megtörténik, és melyek vezetői szintén nagy örömmel fogadták a DELTA programot.

 

Szűkös már a rendelkezésre álló idő, hiszen április közepétől elfoglaltak lesznek az érettségire készülő diákok, de igyekeznek addig minden szükséges lépést megtenni, mondta el Mészáros Antal, aki hozzátette, szeretne most egy évvel idősebb lenni, és látni, mennyit fejlődtek a kiválasztott fiatalok és hová ért a program első éve a megyében.

 

Szombat Mihály