A technikai stáb csaknem elkészült a feladatokkal, a lányok jelentkezése folyamatos, naponta érkeznek a nevezések, mondta el Dányi András. Március 2-án lezárul a jelentkezés, akkor egy öttagú csapat felveszi a lányokkal a kapcsolatot és egyeztetik a próbákat.

Megtervezték a színpadi előképet, a világítást és persze a 400 főre szóló nézőteret, ezzel nagyon különlegessé, és gyönyörűvé varázsolják a Fekete Sast emelte ki a főszervező. A nevezések után a lányokkal fognak dolgozni, egy 3 napos felkészítő foglalkozást tartanak. Mozgáskultúrát tanulnak, színpadi viselkedést, beállítják a legmegfelelőbb sminket és frizurát, valamint már a fellépés sorrendjét is meghatározzák.

Nevezni március 2-ig lehet:

Olyan lányok jelentkezését várjuk, akik betöltötték 14. életévüket, de maximum 28 évesek, kedvet éreznek ahhoz, hogy megtanulják, hogyan kell színpadon mozogni és ezt meg is mutatják a 15 méteres kifutón egy show műsorban, sztárfellépők kíséretében.

Nevezési díj: 7900 Ft, ami tartalmaz egy két- és félnapos színpadi mozgásképzést, valamint profi sminkes és mesterfodrász által készített színpadi megjelenést. Az estélyi ruhákat az Essende Divatszalon biztosítja.

Az első három díjazott a csillogó korona mellett értékes nyereményekben is részesül – párizsi repülőjegy 2 fő részére a hódmezővásárhelyi N-Travel Stúdió Kft. felajánlásával, az Absolute Modell Management modellügynökség féléves szerződése, 2 versenyzőnek portfólió készítés a Robert photo és Penta Team felajánlásával, egy hétvége a budapesti Hilton Hotelben 2 fő részére, egy hétvége a budapesti Zara Hotelben wellness használattal 2 fő részére, vacsora a Hiltonban 2 fő részére a TableFree felajánlásával, vásárlási utalvány az Essende Divatszalon felajánlásával és egyéb nyeremények.

Jelentkezni név, életkor és telefonszám megadásával a missprincess@index.hu e-mail címen vagy a 36 30 408 5601-es telefonszámon lehet 2012. március 2 -ig.

Az est rendezői: Ötvös Edina és Dányi András

Az est programja:

19.00 Kezdés
19.05 Köszöntő
19.10 Lányok felvonulása
19.25 Promenád Táncsport Egyesület – latin és standard táncok bemutatója
19.50 Divatbemutató: Magic Style 1. – Berki Esztertől
20.00 Lányok fürdőruhában
20.20 Szünet
20.40 Varga Viktor fellépése
21.10 Lányok estélyi ruhás bevonulása
21.30 Divatbemutató: Magic Style 2. – Berki Esztertől
21.45 Koronázás

Belépőjegyek 1800 és 3600 forintos áron vásárolhatók a következő helyeken: Fekete Sas Kávézó (Kossuth tér 3.), Essende Divatszalon (Agyag u. 1.), Sárkány Sport- és Játékbolt (Szántó Kovács János u. 4.)

fotó:topmodell.tv