A szokatlan látványt kamerával rögzítette a napokban egy sofőr egy új-mexikói ipari park fölött. Bár a videót kocsija volánja mögül készítette, a felvételen így jól látható, hogy különös tárgy lebeg az épületek fölött. 

A legnagyobb videómegosztó portálra feltöltött anyagot 2 nap alatt közel 300 ezren tekintették meg. Brit lapinformációk szerint a felvétel azért számít különlegesnek, mert ilyen jó minőségű felvételeket ritkán készítenek repülő csészealjakról.

Ugyanakkor a brit Stephen Hannard, egy földönkívüliekkel foglalkozó tudományos társaság tagja a képsorok láttán megjegyezte, az is lehet, hogy egy ügyes számítógépes trükkről van szó. Véleménye szerint mindig a fantáziánk dönti el, mit akarunk látni és elhinni – olvasható a Daily Mail című napilapban. 

A felvételt készítő autós természetesen közel sem ilyen szkeptikus. A Space999dude felhasználói névre hallgató szemtanú esküszik, hogy UFO-t látott az ipari park épületei fölött.

– A kocsiban ülve pillantottam meg a fénylő tárgyat. Ahol azonban parkoltam, onnan nagyon messze volt, így közelebb kellett mennem, sőt a kamerával is rá kellett közelítenem. Az egész olyan volt, mintha egy csészealj a víz fölött lebegett volna – idézte fel a brit Mirror a szemtanú szavait.

forrás:blikk, videó:youtube