5- A Jysk kiejtése ’jüszk’, amely a dániai Jütland szigetéről származik – tájékoztatott Kurucz Szilvia, a cég országos pénzügyi vezetője, aki hozzátette: az itt élők kedvességükről, megbízhatóságukról, segítőkészségükről híresek, egyszerűek és barátságosak, mint amilyen maga a cég is.

– A Jysk minden évben versenyt hirdet a 67 hazai üzlete között, amelyen a 2011-es évben a hódmezővásárhelyi üzlet volt a legeredményesebb – mondta el Tamási Balázs kereskedelmi vezető, rámutatva: a Tóth László vezette csapat jutalmul kétnapos wellness üdülést nyert egy szállodában, és ez idő alatt a fővárosi központ vezetői végzik el itt a feladatokat.

– Miben jó a vásárhelyi üzlet?

– Maga az üzlet szép – állapította meg Kurucz Szilvia -, szépen rendezték be kollégáink, látszik, hogy ezért sokat dolgoztak, így könnyű dolgunk van, hiszen gyorsan megtaláljuk, mit hol találunk.

– Lakásfelszereléssel, kerti bútorokkal sokan foglalkoznak hazánkban, a Jysk mitől különleges ezen a palettán?

– Évek óta azon dolgozunk, hogy a vásárlók úgy érezzék, hogy számunkra ők a legfontosabbak – szögezte le Tamási Balázs – , hogy aki bejön, érezze: azért vagyunk itt, hogy nekik segítsünk. A választékunk széles kerti bútorok, matracok és ágyneműk területén, és vannak bútoraink is. Minden termékünk olyan, amely a mindennapokban hasznos tud lenni. Világszerte 1900 üzletünk van, így a beszerzési lehetőségeink szélesek, ezáltal kedvező ajánlatokkal tudunk szolgálni vásárlóinknak. Minden csütörtökön indul az új akciónk, ez ma sincs másként.

– Mit ajánlana az új akciós termékek közül?

– Itt a Gold-F85-ös, luxus minőségű habszivacs matracunk, amelyet most fél árnál is olcsóbban vásárolhatnak meg, vagy van egy nagyszerű minőségű Flower paplan, amely most 10 ezer forintért kapható. De ajánlhatom a 22.500 forintba kerülő étkező garnitúrát is – sorolta a kereskedelmi vezető.

A Kurucz Szilvia egy irodai széket is figyelmünkbe ajánlott.

– Az Oszkár fantázianevű szék most 1.500 forintos megtakarítással 8.500 forintért vásárolható meg, vagy itt a Kronborg párna, amely most fél áron ötezer forintba kerül.

– A fővárosi vezetők meddig „tartják a frontot” Hódmezővásárhelyen?

– Ma és holnap nyitástól zárásig mi dolgozunk az üzletben, így szombaton reggel várjuk vissza a vásárhelyi munkatársainkat, akik remélem kipihenten és falüdülten veszik vissza a stafétát. Addig is komoly a feladatunk, keményen küzdünk, hogy a kitűzött értékesítési mutatókat hozni tudjuk, és ne okozzunk csalódást Tóth László csapatának – mondta el Tamási Balázs, míg Kurucz Szilvia arról is beszámolt, hogy a cég belső internetes oldalán óránként tudósítanak a 67 üzletben történtekről, hogy valamennyi áruház minden munkatársa lássa az eredményeket, és elérhessék, hogy a következő év elején a cég vezetősége őket helyettesíthesse.

(X)

##audio:99##