Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy-két apróbb trükkel még szebbé varázsolhatjuk magunkat, és ezzel meglephetjük munkából hazaérkező kedvesünket. Fürdés után, főzés közben szinte észrevehetetlenül készülhet el frizuránk. Martonné Nagy Csilla, professzionális haj- és fejbőrápoló, fodrász javaslata, hogy csavarjuk be hajunkat, és fogjuk össze lazán, vagy engedjük, hogy szabadon a vállunkra hulljon.

Megmosás után hajhabot, vagy zselét vigyünk fel a hajunkra. Majd vizesen csavarjuk be. Ha nincs otthon csavarónk, akkor egy nejlon szatyrot is felhasználhatunk erre a célra. Vágjuk csíkokra és csavarjuk rá fel a hajunkat. Amikor megszáradt, csak nagyon minimális hajlakkot fújjunk rá, és esetleg egy kis parfümöt. Kiegészítőket is nyugodtan használhatunk pédául élő virágot, vagy köveket is rakhatunk a hajunkra. Fontos, hogy hajunkat egész évben ápoljuk, mert az igazi hatást csak úgy érhetjük el, ha selymes a hajunk.

Martonné Nagy Csilla fontosnak tartja nemcsak kuncsaftjai, hanem a saját maga megújulását is. Éppen ezért folyamatosan képzi magát és újabb tanfolyamok elvégzésével fejleszti saját magát. Most egy olyan hajfestéket használ, amelyet terhesek, vagy különböző betegségekben szenvedők is egészségügyi károsodás nélkül használhatnak.

A Napsugár Haj- és Körömstúdió megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Petőfi utca 27. szám alatt, a Tánciskola udvarában. Martonné Nagy Csillához a 30/2153385-ös telefonszámon, Ördögh Márta, kéz-és lábápoló, műkörömépítőhöz pedig a 30/4926189-es számon jelentkezhetnek be. Márta a műkörömépítés mellett gél lakkozást, henna festést és csillámtetoválást is végez.

 

Kodácz Csengele